Molnár Csilla egykori kedvese azt állítja, hogy meg tudta volna akadályozni a szépségkirálynő öngyilkosságát. Futács Károly jóval idősebb volt Csillánál, valószínűleg a lány édesapja ezért sem támogatta kapcsolatukat.

Tragédia Fonyódon

Közel 35 évvel ezelőtt történt a döbbenetes tragédia Fonyódon, amikor is a magyar szépségkirálynő, Molnár Csilla véget vetett az életének a gyönyörű, medencés villában. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meg tudta volna akadályozni a tragédiát

Azóta sem tudja feldolgozni Futács Károly, hogy elveszítette élete szerelmét. Molnár Csilla Andrea egykori kedvese úgy érzi, hogy aznap, amikor a szépségkirálynő öngyilkosságot követett el, megakadályozhatta volna a tragédiát, ha felviszi magával Csillát Budapestre, a gimnazistával egyidős lánya teniszmeccsére.

Az apja nem támogatta a kapcsolatot

Csilla azonban Fonyódon maradt, mert rendezni akart a kapcsolatát az apjával, aki nem nézte jó szemmel, hogy a lánya egy nála jóval idősebb férfivel van együtt. 1986. július 10-én, a végzetes napon, Csilla és Károly egymás karjában ébredtek, szerelmesen, és elhatározták, hogy összeköltöznek.

El akart költözni otthonról

„Károly, nem bírom már tovább, lerendezem apámmal ma ezt az egészet. Tedd a kulcsot a küszöb alá, mert lehet, elköltözöm” – mondta Csilla a férfinek.

Örökké bánja

„Örökké bánni fogom, hogy nem voltam erőszakosabb és nem vittem magammal aznap Pestre. Úgy volt, hogy velem tart a lányom teniszmeccsére. Még ma is élne, ha jön! Nem tudom elmondani, mit éreztem, amikor utánam telefonáltak a hírrel!” – mondta a Story magazinnak Futács Károly.

Családot akart alapítani

A férfi állítja, soha nem szeretett senkit úgy, mint Csilla, sem előtte, sem utána. Ezt minden későbbi barátnőjével is közölte. Károly azt mondta, szeretett volna felhagyni nőfaló életstílusával, és Csilla mellett képes lett volna megállapodni és családot alapítani.

Rá akart ijeszteni az apjára

Csilla azonban aznap délután összeveszhetett az édesapjával, ami után bevette az otthon talált gyógyszerek nagy részét. „Drámai jelenet lehetett, amikor Csilla hazament és beszélt az apjával, aki ráadásul láthatta a félig teli bőröndjét az ágyon. A veszekedésük után pedig egyedül maradt, és a legrosszabb utat választotta, hogy ráijesszen az apjára” – fogalmazott Futács Károly.

Egykor a boldogság szigete volt

A fonyódi ház jelenlegi tulajdonosa szerint 1986-ban, a végzetes napon Csilla a saját szobájában vette be édesapja gyógyszereit. “Egészen addig ez a villa, illetve a földszinten működő vendéglő a boldogság szigete volt” – mondta a lapnak Parrag Sándor, a Molnár-villa tulajdonosa.

A mentők már nem tudták megmenteni

A Fonyódon élő Molnár Csilla 1985-ben nyerte meg a Miss Hungary szépségversenyt. A középiskolás lány a hazai megmérettetés után a Miss Európán is indult, és harmadik lett. Tanulmányait magántanulóként folytatta, de életét megnehezítették a folyamatos pletykák és konfliktusok, problémái végül eluralkodtak rajta. 1986. július 10-én a szülei fonyódi házában rövid búcsúlevelet írt, majd nagy adag gyógyszert vett be, és a kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni, a modell 17 éves korában meghalt. A tragédia miatt az 1986-os szépségversenyt a középdöntőnél leállították, és 1989-ig nem rendeztek Magyarországon hasonló versenyeket. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell!

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Molnár Csilla Andrea