Tihanyban házasodik össze Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. A milliárdos egyik éttermében tartják a heted hét országra szóló lakodalmat.

Mészárosék esküvője

A Tihanyi-félszigeten, a belső tó melletti domboldalon áll a gasztrobár és rendezvényház, ahol a helyiek információi szerint a közeljövőben hivatalosan összeköti életét Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea – írja a Blikk. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elvált előző feleségétől

Az egykori műsorvezető tavaly nyár óta a felcsúti milliárdos barátnője. Kapcsolatukról már akkor lehetett tudni, amikor tavaly ősszel Orbán Viktor barátja bejelentette, hogy elválik feleségétől, akivel 3 közös gyermekük született. 

Távozott Mészárosné cégétől

Tavaly szeptemberben a BudaPestkörnyeke.hu írta meg elsőként, hogy Mészáros Lőrinc barátnője egy ismert műsorvezető. Ezt erősítette az a tény is, hogy Várkonyi Andrea szinte egyidőben a felcsúti házaspár válásával távozott Mészárosné Kelemen Beatrix tévéjétől.

Mészárosné volt a főnöke

Várkonyi Andrea 2019 nyarán csatlakozott Mészárosné tulajdonában lévő televízióhoz, a Life tv-hez. Így elkerülhetetlenné vált, hogy találkozzon Mészáros Lőrinccel, hiszen a Mészáros csoport évente több rendezvényt is tart dolgozóinak. Információnk szerint, itt ismerkedett meg az akkor még műsorvezetőként dolgozó Várkonyi Andrea.

Nyílt titok

Sem Várkonyi Andrea, sem Mészáros Lőrinc nem beszéltek nyilvánosan arról, hogy egy párt alkotnak, de szinte az egész ország nyílt titokként kezelte kapcsolatukat.

Gyémántgyűrű

Nemrég a sajtó attól volt hangos, hogy Várkonyi Andrea a TV2 Mokkában nem győzte eleget mutogatni a 20 milliósnak saccolt gyémántgyűrűjét, csak vegye már észre valaki a csillogó ékszert. Később kiderült, hogy ez egy eljegyzési gyűrű, amely nem származhat mástól, mint Mészáros Lőrinctől.

Nem volt titok többé

Nemrég a HOT! magazinban erősítette meg a volt műsorvezető, hogy férjhez megy és a vőlegénye nem más, mint a gázszerelőből lett milliárdos, Mészáros Lőrinc.

Budai luxusvillában élnek majd

Aztán az is kiderült, hogy már épül, szépül a szerelmesek közös otthona. Mészáros Lőrinc ugyanis egy budai villát vett nemrég, ott kezdi meg közös életét Várkonyi Andreával. Hétfőn azon röhögött a fél ország, hogy egy biztonsági cég azzal reklámozta 1,6 millió forintba kerülő páncélszekrényét, ahogy azt éppen beemelik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szerelmi fészkébe.

Páncélszekrény a házban

A fényképen az látszik, hogy egy óriási darusautóval egy szekrénynagyságú trezort emelnek be az épületbe. Miután a 24.hu rákérdezett a cégnél, hogy tényleg Mészárosék házával reklámozzák-e magukat, eltűnt a poszt a Facebookról. A diszkrét békéscsabai cég rádöbbenhetett arra, mennyire kínos, hogy már mindenki tudja, milyen páncélszekrény van a Mészáros-villa második emeletén

Lehet esküvőt tartani

Már javában tartanak Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjének előkészületei, a pontos időpontot azonban a szerelmesek még nem jelentették be. De ez is kiderülhet nemsokára, hiszem péntek reggel Orbán Viktor a Kossuth Rádióban bejelentette, hogy napokon belül meglesz az 5 millió beoltott, és lagzit is lehet majd tartani.

Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc barátsága

Orbán Viktor egyébként Mészáros Lőrinc gyerekkori barátja. A felcsúti milliárdos korábban elmondta, mesés vagyonát a Jóistennek, a szerencsének és Orbán Viktornak is köszönheti.

A Mészáros család tulajdona

A tihanyi vinárium egyébként a Mészáros család tulajdona, így nem meglepő, hogy ott köti össze életét a felcsúti milliárdos és az egykori tévés. Mészáros Lőrincnek Tihanyban egyébként egy nyaralója is van.

Rogán Cecília esküvője

Ebben az étteremben volt egyébként Rogán Antal volt feleségének is az esküvője. Cecília tavaly júliusban ment hozzá Szendrei Dániel teniszedzőhöz. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc – Forrás: BudaPestkörnyeke montázs