Halálra gázolt egy nőt a vonat Székesfehérváron. Szemtanúk szerint az áldozat öngyilkossági szándékkal érkezett a vasúti átjáróba.

Gázolt a vonat

A dél-balatoni vonalon, Székesfehérvár és Szabadbattyán között a Déli pályaudvarról Nagykanizsára 9:35-kor elindult 852-es számú Tópart InterCity vonat elgázolt egy embert. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meghalt a gyalogos

A gyalogos a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés ideje alatt a vonatok egy vágányon, 15-20 perccel hosszabb menetidővel közlekednek.

Másik vonat viszi tovább az utasokat

A balesetben érintett, Nagykanizsára tartó Tópart IC utasait a katasztrófavédelem segítségével szállítják át másik vonatra – írja a BudaPestkörnyeke.hu.

Itt történt az eset

Biciklivel ment a vasúti átjáróba

A Facebookon az egyik szemtanú azt írja, hogy egy hölgy biciklivel érkezett a vasúti átjáróba. A kerékpárját letámasztotta, majd az érkező vonat elé guggolt.

Többen látták a gázolást

A balesetnek több szemtanúja is volt, a gázolás az egyik körforgalomnál történt, a közelben egy Spar áruház van.

Nem lehetett megakadályozni a balesetet

A szemtanúk szerint annyira gyorsan történtek a dolgok, hogy nem tudták megakadályozni a feltehetően öngyilkossági szándékkal vonat elé ülő nőt. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell!

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Kiemelt kép: ebben az átkelőben történt a gázolás – Forrás: Google Maps