Halálra gázolt egy gyalogost a vonat Zamárdiban még csütörtök este. A dél-balatoni vonalon 60-80 perccel megnőtt a mentidő.

Működött a fényjelzés

A Keszthelyről a Déli pályaudvarra tartó Balaton IC Zamárdiban, a Hársfa utcai átjáróban elütött egy gyalogost, aki a balesetben életét vesztette. Az átjáróban a fénysorompó jól működött, a közút és a gyalogosok felé tiltó jelzést adott.

Pótlóbuszok jártak

A helyszínelés ideje alatt Zamárdi felső és Szántód-Kőröshegy között pótlóbuszok közlekedtek, a dél-balatoni vonalon 60-80 perccel megnőtt a menetidő – közölte a Mávinform.

Celldömölkön is gyalogost ütöttek el

Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen sodort el egy nőt egy autó péntek reggel a Vas megyei Celldömölkön, a gyalogos a helyszínen meghalt – közölte honlapján a rendőrség.

Péntek reggel történt

 A baleset a Sági utcában történt, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett félpályán halad a forgalom – fűzték hozzá.

Veszprém megyében sok volt a baleset

Ahogy arról beszámoltunk a rendőrök az elmúlt héten 12 személyi sérüléses, köztük 1 halálos kimenetelű, és 25 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Ez érdekelheti

Grafikonon a baleseti statisztika

Tavaly is több mint 600-an haltak meg közlekedési balesetben.

MTI grafika