Csendes reggel volt a siófoki lakótelep parkolójában. Az enyingi strici éppen a bevételt vette át a 24 éves nőtől, amikor fékcsikorgással megálltak a rendőrök, kiugrottak az autóból és letartóztatták a férfit.

Az enyingi klánhoz tartozhat

A 27 éves enyingi férfi éveken át szerelemmel és közös jövővel hitegette a siófoki lányt, akit így vett rá, hogy prostituáltként dolgozzon a nőtől mindig elvette a bevétel felét.  

Kihasználta a nőt

A nyomozás adatai szerint Sz. Róbert éveken át szerelemmel hitegette a nőt. Annak anyagi és érzelmi helyzetét kihasználva, párkapcsolatot színlelve rávette, hogy főleg külföldön prostituáltként dolgozzon.

Villmágyors rajtaütés

A férfit november 17-én a reggeli órákban villámgyors rajtaütéssel az egyik siófoki parkolóban fogták el.

Csendes napnak indult

Csendes napra ébredtek a lakótelepen, senkinek sem tűnt fel, hogy egy rendőrségi rajtaütés van készülőben az ablakok alatt.

Fékcsikorgás

Amikor a férfi átvette a pénzt a rendőrök kiugrottak a civil autókból, egy járőrautó pedig fékcsikorgatva megállt.

Az ablakból figyeltek

Az enyingi klán tagja döbbenten vette észre, hogy őt bizony lekapcsolták. A környéken élők az ablakból figyelték az eseményeket.

Luxusautó

Kiderült, hogy az enyingi férfi nő prostiként szerzett jövedelmét elvette, abból saját életvitelét finanszírozta. Luxusautót vett, jó körülmények között élt és azt gondolta ez a végtelenségig így mehet.

Letartóztatás

Sz. Róbertet a rendőrség munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Emberkereskedelem, kitartottság

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda emberkereskedelem és kitartottság miatt folytat eljárást a 27 éves enyingi Sz. Róbert ellen.

10 év börtön

Ha Sz. Róbertet elítélik, halmazati büntetésként akár 10 évig is börtönben kell lennie, de még így is 37 évesen újra szabadon strandolhat majd a Balatonnál.

Kiemelt kép: A rajtaütéskor készült rendőrségi fotó