Baleset történt ma délelőtt a 7-es számú főúton Siófok-Sóstó belterületén, amikor két motorkerékpár egy autónak ütközött. A rendőrök a helyszínelés idejére lezárták az érintett útszakaszt, amelyet azóta már fel is oldottak, Balatongyöröknél pedig egy másik baleset helyszínére kellett odasietniük.

Autóval ütköztek

A rendőrség beszámolója szerint 2021. május 9-én, délelőtt a 7-es számú főúton Sóstó belterületén két motoros egy autósnak ütközött neki. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a baleset

Megsérültek

Az ütközés következtében ketten súlyosan megsérültek, míg egy személy könnyű sérüléseket szenvedett.

Lezárták az útszakaszt

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a hatóságok lezárták az érintett útszakaszt, majd miután végeztek a munkával, feloldották a lezárást. Jelenleg a forgalom zavartalanul halad.

Volt egy másik baleset is

Szintén május 9-én, a délutáni órákban történt egy másik baleset is Balatongyöröknél, ahol egy motorkerékpáros esett el a járművével. A közúti balesetben egy személy megsérült.

Elesett az úton

A rendőrség információi szerint a motoros elesett a közlekedése során a 71-es számú főút 92. kilométerszelvényében, május 9-én 15 óra 42 perckor. A jelentés szerint a balesetben egy személy sérült meg.

Lezárták az útszakaszt

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére a balatoni rendőrök teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt, amelyet csak órákkal később oldottak fel. „A korábbi teljes útlezárást követően az érintett útszakaszon 17 óra 22 perctől a forgalom rendőri irányítás mellett félpályán megindult” – írták.

Pápánál egy rollerező férfit gázolt a vonat

A Kékvillogó.hu hírportál szerint május 8-án, 15 óra 30 perc körül a Pápa felől Csorna felé haladó vonattal párhuzamosan, egy földúton közlekedett a robbanó motoros rollerével a férfi, amikor a vasúti átjáróban ütközött a vonattal. A szerencsétlenségben a rollert vezető, 24 éves, Pápa környéki férfi a helyszínen életét vesztette.

Vizsgálják az ügyet

A szörnyű vonatbaleset körülményeit a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálja. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Baleset Siófoknál – Forrás: Police.hu