Súlyos testi sértés miatt kezdtek el nyomozni a balatoni közlekedési balhé ügyében a kaposvári rendőrök. A somogyi egyenruhások ugyanakkor intézkedtek egy másik esetben is, mivel egy részeg férfi egy buszt akart elkötni a Marcali Autóbuszállomásról.

Munkatársával utazott

A nyomozás adatai szerint szombat éjjel egy férfi közlekedett a munkatársával Komlóról Kaposvárra, amikor Szentbalázs külterületén defektet kaptak – írja a Kapos.

Balatontól délre álltak le

Ideges lett

A 43 éves budapesti férfi ettől nagyon ideges lett, és hogy levezesse a feszültséget, többször megütötte a kollégáját, aki a veréstől 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Súlyos testi sértés miatt felelhet

Az ügyben eljáró körzeti megbízottak elfogták a férfit, majd előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra. Ezt követően a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták súlyos testi sértés miatt a 43 éves S. Pétert.

Marcaliban egy részeg akart buszt vezetni

Egy másik Somogy megyei bűncselekményt egy erősen ittas férfi követte el Marcaliban, ugyanis az autóbusz-pályaudvarról buszokat próbált elkötni. Nem járt sikerrel.

Két busznál is próbálkozott

A rendőrség szerint  április 14-én, este egy férfi italozás után betért a Marcali Autóbuszállomásra, ahol megpróbált beindítani egy buszt és megkísérelte a tolatást is a járművel. Mivel nem járt sikerrel, egy másik busznál is próbálkozott, azonban akkor már egy buszvezető megzavarta.

Elfogták

A körzeti megbízottak rövid időn belül elfogták a 48 éves helyi lakost, akit aztán előállítottak a Marcali Rendőrkapitányságra. A nyomozók ezután, április 15-én jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a férfit, ittas járművezetés elkövetése miatt pedig eljárást indítottak ellene.

Ez is érdekelhet

Csak egy körre vitte volna el

B. László a vallomásában azt mondta, hogy csak egy kört szeretett volna menni a busszal, ezért követte el a bűncselekményt. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay