Baleset érte az M7-esen Bereczki Zoltánt és várandós párját Bata Évát, akit mentőhelikopter vitt kórházba. A Mi kis falunk Tecájaként ismert színésznő már jobban van.

Több autó csúszott egymásba

Autók csúsztak egymásba az M7-es autópályán pénteken. A balesetben érintett volt Bereczki Zoltán és várandós párja, Bata Éva. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Martonvásárnál történt a baleset

A baleset az M7-es autópálya 28-as kilométere közelében, Martonvásár térségében történt, a Balaton felé vezető oldalon. Négy autó csúszott egymásba. A balesethez az érdi hivatásos tűzoltókat riasztották – a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint.

Négy autó tört össze

Forrás: balesetinfo.hu

Mentőhelikopter érkezett

baleset-info.hu úgy értesült, a négy személyautóból az egyikben Bereczki Zoltán és párja, Bata Éva ült, akit várandós állapota miatt megfigyelésre mentőhelikopter vitt kórházba. A portál ismeretei szerint Bereczki sérülés nélkül úszta meg az esetet.

Sokkos állapot

Blikk információi szerint Bata Évát már ki is engedték a kórházból. Egy másik autóból egy gyermeket és az édesanyját sokkos állapotban vittek kórházba a mentők.ű

Bata Éva a Mi kis falunk sztárja

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Két éve szerelmes

Apa lesz Bereczki Zoltán – írta két hónapja a BudaPestkörnyéke.hu hírportál. Az énekes-színész szerelmes két évvel ezelőtt Bata Évával, azóta boldogságban élnek. A két művésszel szinte madarat lehetne fogatni a boldogságtól. 

Lemondta szerepeit

„Éva túl van az első trimeszteren, azaz a harmadik hónapon, így lassan már látható is, hogy babát hord a szíve alatt. Éppen ezért egy szakmai döntést is meg kellett hoznia, minden olyan színházban, ahol játszik, jelezte, hogy ha a következő hetekben, hónapokban, amennyiben beindul esetleg a színházi élet, akkor nem tudja vállalni a szerepeit, ugyanis egy sokkal nagyobb feladat vár rá idén” – mondta a színész pár egyik ismerőse.

9 éve vált el Szinetár Dórától

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra 2012 augusztusában tudatta a nagy nyilvánossággal, hogy házasságuk tönkrement és a válás mellett döntöttek. Akkor mindenki meglepett a hír, hiszen senki nem gondolta volna, hogy a házaspár súlyos problémákkal küzd. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Frissítés

Bereczki Zoltán az Instagram oldalán pár perccel ezelőtt adott hírt az állapotukról, a bejegyzésben azt írja: Jól vagyunk mind! Senki sem sérült meg! Ne aggódjatok! Már úton vagyunk hazafelé!” – vette észre a friss posztot a LikeNews.hu hírportál csapata.

Itt van Bereczki friss posztja a baleset után

Kiemelt kép: Bereczki Zoltán és a baleset helyszíne – Forrás: Youtube, Balesetinfo.hu – BalatonKörnyéke-montázs