Két gépjármű ütközött össze az M7-es autópálya 30-as kilométerszelvényében, Martonvásár térségében, a Balaton felé vezető oldalon, emiatt több kilométeres torlódás alakult ki – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Sérült nincs

Pápai Eszter az MTI-nek elmondta, hogy a balesetben senki sem sérült meg. A sérült járművek elfoglaltak egy sávot, de már levontatták őket, ettől függetlenül még mindig lassú a haladás az érintett szakaszon.

Visszafelé is történt baleset

A sajtóreferens jelezte, hogy ugyanebben a kilométerszelvényben, a főváros felé vezető oldalon is történt egy baleset, egy kisteherautó árokba hajtott, ám az nem akadályozza a forgalmat.

Halálos baleset Szolnoknál

Egy ember meghalt a 4-es úton Szolnoknál, miután három személyautó ütközött össze csütörtök délután. A rendőrség teljesen lezárta a főutat a 102. kilométernél a helyszínelés idejére. További friss hírek a Balaton partjáról ide kattintva.

Ez sem segít

A 7-es főúton, Székesfehérvár határában, a 62-es km-nél kerékpáros alagutat építenek. A város felé csak egy sáv járható, az M7-es autópálya felé tartókat pedig helyben kiépített terelőútra irányítják.

Jöjjön a képes statisztika