Drámai események történtek kedden a fonyódi kikötőben. Egy kék Opel Astra a Balatonba hajtott. A tűzoltók emelték ki a vízből a járművet. A sofőr nem élte túl a balesetet.

Halálos áldozat

A fonyódi kikötőbe riasztották a lellei tűzoltókat, ugyanis egy kék Opel, orral előre belecsúszott a Balatonba. Az autóban ülő sofőr nem élte túl a balesetet. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elkapta a kormányt

A tűzoltóság közleményéből nem derült ki, hogyan került az autó a Balatonba. A fényképeket elnézve úgy tűnik, hogy a sofőr valamiért rosszul lett. Az autó, a kikötő és a víz közvetlen közelében található földesúron haladt. A sofőr rosszul lehetett és elkapta a kormányt. Erre utal az is, hogy az autóban holtan találták a sofőrt.

Kimászhatott volna

A fényképeken jól látszik, hogy az autó hátsó része kilógott a vízből, tehát ha a sofőr nem veszíti el az eszméletét, vagy tiszta a tudata, biztosan ki tudott volna mászni a járműből.

Daruval emelték ki a Balatonból

Horgász lehetett

Az autó nyitott csomagtartóján látszik, hogy horgászfelszerelések vannak a járműben, így szinte az is biztos, hogy a sofőr horgászni ment, vagy éppen a horgászatból indult hazafelé. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A baleset helyszínén készült felvétel – Forrás: Balatonboglári Önkormányzati Tűzoltóság