Mérföldkőhöz érkezett el a sztárpár, Ördög Nóra és Nánási Pál, évfordulót ünnepelhetnek a Balatonon.

Csücsök

Ördög Nóra és Nánási Pál 2021-ben hatalmas sikert aratott a Nekem a Balaton bolt megnyitásával. A balatonakarattyai „Csücsök” névre keresztelt delikát népszerűsége tavaly azt is lehetővé tette, hogy a páros új üzlethelyiséget nyisson Balatonfüreden. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kétévesek lettek

Ördög Nóra és Nánási Pál ünnepelnek, ugyanis immár két éve, hogy megnyitották a balatonakarattyai „Csücsök” delikátot. A Nekem a Balaton kétéves évfordulója alkalmából Nánásiék megható videóban emlékeztek meg az elmúlt időszak kiemelkedő pillanatairól.

Meghatódtak

„És még sokan vannak, akik nélkül ez nem sikerült volna. Nem tudom mivel érdemeltük ki ezt a fantasztikus csapatot” – mondja a könnyeivel küszködve Ördög Nóra az Instagramra feltöltött videó elején, majd a jelenlévők kántálni kezdenek, hogy nyisson ki a bolt. Ezt követően egy sor kedves emléket láthatunk, amelyet könnyed zene kísér.

Imádják Nóriék boltját

Amint arról a BalatonKörnyéke.hu is beszámolt, 2021-ben A koronavírus-járvány és az amiatt elrendelt korlátozások ideje alatt is sokan megfordultak Ördög Nóráék balatonakarattyai kisboltjában, ami azt bizonyítja, hogy míg az utcában élők utálták a helyet, a vendégek imádták. A népszerű műsorvezetőnő kisboltja körül hónapok óta zajlott a huzavona, aminek úgy próbáltak meg véget vetni, hogy kitalálták: elköltöztetik Balatonakarattyán egy másik helyre a boltot, azonban az új hellyel is vannak fenntartásaik a helyieknek.

A vevők szeretik

Ördög Nóráék kisboltja körül hónapig ment a vita, mivel az üzlet hatalmas forgalmat generált, amit a csendes utcában lakó helyiek nem bírtak elviselni. Erre találták ki azt a megoldást Nóráék, hogy akkor elköltöznek, csakhogy a tömegek az új boltjukba is követték őket.

Döntöttek, elköltöznek

A helyiek jogos felháborodása miatt nem volt más választása a házaspárnak, mint elköltözni. Már az új helyüket is megtalálták, szintén Balatonakarattyán, nem messze az eredeti kisbolttól, a körforgalom mellett, a nagy parkoló egyik oldalában. A tágas tér, nagy parkoló első ránézésre tökéletesnek tűnhet, de egy helyi lakos szerint ez sem lesz jó megoldás.

Nagyobb tér, bővebb választék

Az új Nekem a Balatonban helyet kapott egy konyha is, jóval nagyobb a belső tér, bent is elférnek az asztalok, így egész évben lehet bent kávézni és reggelizni. Egyszerű, visszafogott kínálattal indultak: az étlapon pizza, saláták, sonka- és sajttálak, mártogatósok szerepelnek – olyan ételek, amit szívesen fogyasztanak az emberek egy fröccs mellé.

A Hortobágyról is

Az üzlet kínálata bővült, Nóriék még a korlátozások idején kezdték el felkutatni a környékbeli termelőket, és hamar letisztult, milyen termékeket mutatnak be szívesen a bolt polcain. A választék ugyanakkor nem csak a tó környékére korlátozódik: Budapest vonzáskörzetéből és a Hortobágyról is vannak beszállítóik. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A videó a kétéves évfordulóra:

Kiemelt kép: A boldog Ördög Nóra és Nánási Pál – fotó: kivágott kép a Nekem a Balaton-ról készült Youtube-videóból