Árulják Mádai Vivien gyerekkori álomlakhelyének helyszínét. A Gombás kúria Balatonfüreden található. Szülei 750 milliót remélnek kapni érte.

Gyermekkori emlékek

A Gombás kúriát 750 millió forintért lehet megvásárolni. A műsorvezető ebben a műemléknek nyilvánított, egykori nemesi udvarházban töltötte a gyerekkorát, számtalan emlék köti ezekhez a falakhoz – írja a Blikk.

Pár éve még büszke volt rá

Korábban Mádai Vivien arról beszélt, hogy szülei vállalkozásában üzemeltetik a kúriát. Amikor gyerekek voltunk, ideköltöztünk és szépen lassan újítgatták – mondta Vivien a Mokkában. 7-8 éves lehetett, amikor beköltöztek a kúriába, ahol egészen 15 éves koráig élt. További friss hírek a Balaton partjáról ide kattintva.

Balatoni lány

Tősgyökeres balatonfüredi lány vagyok, de a déli partot is szeretem, mert ahogy mondani szokták, onnan legalább látni az északit. A kisfiam mindig azt mondta, hogy ő balatoni kisfiú, persze nem csoda, hiszen élete első három hónapja alatt is a balatoni levegőt szívta magába – mesélte korábban a Blikknek a szívéhez közel álló környékről.

750 millió forintért hirdetik az interneten

A hirdetésben szerepel, hogy a kúria felújított állapotban van, az ingatlan 850, a telek maga 2500 négyzetméter. A 18. század végén a Tamás-hegy lábánál épült nemesi borházat igazi luxusszállodának alakították ki, még wellness-részleget is kialakítottak benne. 30 vendég fogadására képes.

Kérdés, hogy miért árulják

Hogy miért válik meg a család az értékes ingatlantól, ami jól menő vállalkozásként üzemel hosszú évek óta Mádai Vivien nem beszélt, ahogy fogalmazott: Már régóta árulják, de nem az én tulajdonom, nem is szeretnék erről nyilatkozni.

Ki az a Mádai Vivien?

Tévés karrierje 2010-ben kezdődött, amikor megkapta az egyik műsorvezetői posztot a Való Világ című valóságshow délutáni beszélgetős műsorában, a NekedValó-ban és a kiesett villalakókkal, valamint a hozzájuk kapcsolódó emberekkel beszélgettek. A NekedValó vége után olyan műsorokba hívták, mint a Reggeli, de most a Mokka műsorvezetője.

Ezen a héten Tihanyból jelentkezik a TV2 reggeli műsora

Ilyen amikor Mádai Vivien mindent bevállal a műsorért