Az ország egyik legnagyobb óriáskerekének a felállításának hírét maga a keszthelyi polgármester jelentette be a Facebook-oldalán. Amíg Keszthelynél az óriáskerék kihelyezéséről, addig egy másik balatoni városban egy felirat áthelyezéséről döntöttek.

Újra lesz óriáskerék

Nagy Bálint, Keszthely polgármestere a Facebookon jelentette be péntek délután, hogy az ország egyik legnagyobb óriáskereke ismét forogni fog a balatoni városban. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Keszthelyen lesz az óriáskerék

Tavaly is nagy siker volt

„A tavalyi év nagy sikerének köszönhetően és a pozitív lakossági visszajelzések alapján idén is felállításra kerül a Balaton-parton az ország egyik legnagyobb óriáskereke” – írta a polgármester. A részletekről később adnak tájékoztatást.

Íme a bejegyzése

Hová lett a Nagykanizsa felirat?

Amíg Keszthelyen az óriáskerék sorsáról döntöttek, addig Nagykanizsán a polgármester jelentette be, hogy a „Nagykanizsa” felirat a város központjából átkerült a Csónakázó-tóhoz.

Tópartra vitték

Balogh László városvezető azt mondta, hogy a Nagykanizsa felirat, a benne lévő piros szívvel még tavaly decemberben került át Salamon Attila vállalkozó jóvoltából a város központjába, az Erzsébet térre. Kis felújítás után azonban a tópartra vitték át az installációt.

Váltás mellett döntöttek

Mivel a másik fotópont megrongálódott, ezért a váltás mellett kellett dönteniük. Ugyanakkor Balogh azt is elmondta, hogy a tó partján korábban álló installáció sem tűnt el, a tervek szerint a Balatoni út és a 7-es út kereszteződésénél kap majd helyet – írta.

Reméli, tetszeni fog a helyieknek

„Azt remélem, hogy a kanizsaiak ezt a játékot elfogadják, sőt megtetszik nekik, mert hiszen Nagykanizsa lehet közös szenvedélyünk” – mondta a polgármester a felirat áthelyezéséről. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csónakázó-tónál lesz az új fotópont

Kiemelt kép: Keszthelyi óriáskerék – Forrás: Facebook/Nagy Bálint