Felfüggesztett fogházra ítélte a bíróság azt a 28 éves férfit, aki barátnője munkahelyére ment és megbotránkoztatóan viselkedett a sértettel, továbbá durva módon bántalmazta.

Először is jól berúgott

A vád szerint a vádlott 2021 júniusának végén a késő esti órákban otthonában barátaival szeszes italt fogyasztott, majd kocsiba ültek és felkeresték a férfi barátnőjét, aki egy balatonlellei benzinkúton dolgozott éjszakai műszakban.

Fenyegetőzött

Az ittas állapotban lévő vádlott a lányt becsmérelte, a benzinkút üzletében kötekedett vele, majd a sértett autójának motorház tetejére lépett, legurult róla (kép), aztán a lányt többször felhívta telefonon és megfenyegette, ha magától nem megy ki hozzá, akkor kirángatja.

Simán hasba rúgta

A sértett végül kiment, azonban a férfival nem tudott kommunikálni, mert a vádlott kiabált vele, több alkalommal arcon ütötte, leköpte, combon rúgta és hasba vágta.

Hajnál fogva rángatta

Amikor a lány az autóját megkerülve el akart távolodni az agresszív terhelttől, utána ment, hajánál megragadva a földre rántotta, ismét megrúgta és újra a hajába kapaszkodva húzni kezdte.

A munkatárs avatkozott közbe

A sértettnek kis idő múlva sikerült felállnia, ekkor futva az üzlet felé menekült, de a vádlott az ajtóban utolérte. A férfi a bejáratnál már nem tudta bántalmazni a lányt, mert egyik munkatársa közbe avatkozott.

A sérülések

A terhelt bántalmazása következtében a sértett 8 napon belül gyógyuló hámfosztásos és zúzódásos sérüléseket szenvedett. További friss balatoni hírekért kattintson ide!

Felfüggesztett fogház

A Fonyódi Járásbíróság az ügyészségi indítvánnyal egyezően, garázdaság miatt, az elkövetést követő 72 órán belül – jogerősen – felfüggesztett fogház büntetésre ítélte az őrizetben lévő vádlottat.

A címlapfotó a fonyódi rendőrök felvétele.