Nem nyitott ajtót egy férfi az ismerősének Balatonfenyvesen. A vendég komolyabb bajra gyanakodva kihívta a rendőröket. Igaza lett, kellett a segígség.

Valaki rosszul lett

A bejelentő az ablakon keresztül látta, hogy a férfi magatehetetlenül fekszik a padlón, feltehetően rosszul lett és elájult.

Minden zárva volt

A fonyódi rendőrök a helyszínre siettek, ahová egyszerre érkeztek a mentőszolgálat munkatársaival, azonban a házba nem tudtak bejutni, mert a bejárati ajtó és minden ablak be volt zárva.

Betötörték az abalakot

A járőrök haladéktalanul betörték az egyik ablakot, majd azon bemászva bejutottak az ingatlanba és kinyitották az ajtót. A mentők azonnal megkezdték az orvosi ellátást, és az 58 éves férfit kórházba szállították.

További balatoni rendőrségi hírekért kattints ide!

A napokban történt ügyek

Egy balatonlellei áruházban egy asszony vásárlás közben ez egyik pulton felejtette a pénztárcáját.  Pár perccel később, még a boltban észrevette, hogy nincs nála és visszament oda, ahol emlékezete szerint hagyta, de már nem találta. Értesítették a rendőrséget, majd a bolt biztonsági felvételeit visszanézve látszott, hogy egy idős férfi és egy nő találta meg a tárcát, amit a benne lévő iratokkal és készpénzzel együtt a táskájukba tettek és távoztak az üzletből.

A férj találta meg őket

Eközben a sértett férje is keresni kezdte a feltételezett elkövetőket, akiket mintegy fél órával később egy másik áruház parkolójában felismert és visszatartott a járőrök kiérkezéséig. 

77 évesen lopott

A körzeti megbízottak a két kárádi embert, a 77 éves férfit és a 47 éves nőt a helyszínen elfogták és előállították. A pénztárcát hiánytalanul lefoglalták, majd visszaadták a sértettnek.

Tóba rejtette a lopott mobilt

Egy siófoki postahivatalban egy szintln idősebb férfi ellopott egy több százezer forint értékű telefont. A rendőrök azonosították a telefon helyzetét. Bábonymegyerre vonultak, ahol egy ház udvarán lévő kacsaitatóból szedték ki a készüléket. A 65 éves feltételezett elkövetőt elfogták.

Keszthelyen egy idős nőre támadt egy fiatalember

Egy 27 éves kántorjánosi férfi Keszthelyen a Zsidi úton elvette egy idős nő táskáját, benne személyes tárgyaival, majd elmenekült a helyszínről, de később elkapták.