Baranyi László színművész június elején került enyhe sztrókkal kórházba. Öt napot töltött ott, de szerencsére ma már jobban van, de kivizsgálásokra kell még járnia. A színész szeretne újra kamerák elé állni. A Família Kft. nagypapája hamarosan a Balatonra utazik a feleségével és egy hatalmas fűzfa árnyékában piheni ki az év eddigi történéseit.

A korához képest nincs szervi baja

A 96 éves Baranyi László jó hírekkel szolgált a rajongóknak: az eddigi vizsgálatok alapján kiderült, hogy a korához képest nincs szervi baja. A vére viszont nagyon sűrű, ezért vérhígítót kell szednie. A legendás művész 93 éves koráig csak kívülről látott kórházat és még most sem gyógyszerfüggő. A BalatonKörnyéke.hu híreit ide kattintva éred el!

Potyogtak a könnyei

„Amikor rosszul lettem, potyogtak a könnyeim, azt hittem itt a vége – emlékezett vissza a történtekre. A Família Kft. sztárja még nem épült fel teljesen, de bizakodó annak ellenére is, hogy pontosan tudja, már sosem lesz újra a régi.

A remény hal meg utoljára

„A remény hal meg utoljára, a közmondás is ezt mondja, valahogy én is így vagyok ezzel a mostani helyzettel. Nem tudom, a meleg okozhatja-e, de vannak napok, amik nagyon rosszul indulnak. Időnként a közérzetem lehangoló, ilyenkor az jár az eszemben: öreg vagyok, nincs már értelme az egésznek. Néha küzdök a másik énemmel, hogy mi a fene van velem, hogy ilyen gondolataim támadnak. Ilyenkor aludnom kell egy jót, és utána másképp látom a világot – nyilatkozta a Borsnak.

Unokájáért is imádkozott

A színművész a kórházban töltött ideje alatt még imádott kis unokájáért is aggódott, aki épp akkor tette a szóbeli érettségi vizsgáit. A történtek után végre van egy kis boldogság is a családban, ugyanis Kamilla nagyon jól teljesített.

„Okos kislány, leérettségizett”

„Még a háborúban sem imádkoztam annyit, mint az utóbbi időben. Azt kívántam, hogy Kamilla jó tételt húzzon, én pedig gyógyuljak meg. Okos kislány, leérettségizett. Most pedig újabb nehéz egy hónap vár ránk, ugyanis hamarosan felvételi vizsgát tesz, ugyanis a médiában szeretne majd dolgozni” – mondta a színész.

A Balatonra költözik

A színművész hosszú évek óta nyáron vidékre költözik. Ábrahámhegy az ő kis eldorádója, egy igazi paradicsom, ahova éppen most készül elutazni. „Hétfőn indulunk. Sok hasznomat nem veszik, mert nem tudok már úgy dolgozni, mint régen, ez a család többi részére marad sajnos” – árulta el.

Alvás a fűzfa árnyékában

Klára asszony 88 éves, de még mindig remekül van. Szeretnek a Balatonnál lenni és a pihenésnek szentelni az idejüket. Rózsika nevű fűzfájuk akkorára nőtt, hogy szépen beárnyékol mindent. Laci bácsi ott tud igazán jókat aludni. A művész hozzátette: szeretne még élete során újra a kamerák elé állni egy filmben.

Sokat betegeskedett

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy a Família Kft. sztárja az utóbbi néhány évben többször betegeskedett, kórházban is nem egyszer volt, két évvel ezelőtt pedig a koronavírussal küzdött meg. A betegség akkor annyira megviselte, hogy minden erejét elvesztette, sőt járni is újra meg kellett tanulnia. Tavaly ősszel pedig mentő vitte kórházba: éppen egy forgatásra igyekezett, de megbotlott és elesett. Az esés miatt betört a feje, a válla pedig súlyosan megzúzódott. A BalatonKörnyéke.hu híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Baranyi László. Forrás: Youtube.