Egymást vigasztalja Márió és Csocsesz. Mindkét zenész tavaly veszítette el feleségét. A mulatósok több évtizede barátok, most már sajnos nemcsak a zene, hanem a családi tragédiák is összekötik őket.

Koronavírusban halt meg Csocsesz felesége

Csocseszt és Máriót évtizedes barátság köti össze. Mindkét zenész tavaly veszítette el feleségét. Csocsesz felesége tavaly márciusban halt meg, miután elkapta a koronavírust. Gyöngyit a mentők vitték be a kórházba, majd lélegeztőgépre került. A zenész akkor azt mondta, a poklok poklát élte át a család.

Siettek a kórházba

Csocsesz a tragédia után azt mesélte, hogy egyik nap felhívták a kórházból, hogy bármikor meghalhat a felesége, ezért menjenek be hozzá. A zenész gyorsan autóba ült és a családtagokkal bement feleségéhez.

El sem tudtak búcsúzni

Azonban csak egy üvegfalon keresztül nézhették végig Gyöngyi utolsó óráit, mert nem engedték be őket a Covid intenzívre. Emiatt el sem tudtak búcsúzni az asszonytól.

Leukémiás volt Márió felesége

Márió pedig tavaly októberben veszítette el élete szerelmét. Annamária leukémiában szenvedett, amelyből úgy tűnt, hogy felgyógyul. Az őssejtbeültetés után azonban szövődmények léptek fel, amelyet már nem tudott legyőzni a zenész feleségének szervezete.

Ott volt mellette

“Az utolsó pillanatokban én ott voltam nála, igaz, hogy nem tudott már úgy reagálni, de én ezt úgy éltem meg, mint egy elköszönést” – mondta a fájdalmas búcsúról a zenészt.

Zenésztársai mellette vannak 

„Márió mellett állok, ahogy az összes barátja és kollégája is. Osztozunk a gyászában és segítünk, amiben csak tudunk, nem hagyjuk magára ebben a nehéz időszakban. Tudja, mindenben számíthat rám”– mondta a Blikknek Csocsesz.

Sorstársak

Márió hálás Csocsesznek, hiszen tudja, hogy barátja is ugyanilyen tragé­diát élt át, mégis próbál segíteni neki.

Egymást támogatják

„Csocsesz jó barátom, és a legnehezebb pillanatokban is egymás mellett voltunk. Sokat beszélgettünk a gyászról, a veszteségeinkről. Én is kerestem őt, amikor tudtam, hogy mi történt vele, és ő sem hagyott magamra. Minden ember máshogy dolgozza fel a maga tragédiáját, de mi sorstársak vagyunk” – mondta Márió.

Elég, ha csak meghallgatja

„Az is sokat segített, hogy csak meghallgatott, hiszen vannak olyan helyzetek, amikor az ember nem tud mit tanácsolni, és nem is kell. Nekem elég támaszt nyújtott, hogy a családon túl a barátom is itt van mellettem”.

Nagykoncertjére készül

Márió most éppen nagykoncertjére készül, amely április 22-én lesz. Azt mondja, dolgozik egy új lemezen is és a koncertjén vidám dalok is lesznek, hiszen az ő gyásza nem tartozik a közönségre.

Kiemelt kép: Csocsesz és Márió