Elhunyt Dr. Hajba Csaba, a DK önkormányzati képviselője és előválasztási jelöltje Veszprém megye 2. számú választókerületében. A DK lemondta Dobrev Klára nagygyűlését.

Szombaton érte a halál

Szombat kora délután elhunyt Dr. Hajba Csaba ügyvéd, balatonfüredi önkormányzati képviselő, a Demokratikus Koalíció jelöltje az ellenzéki előválasztáson Veszprém megye 2. számú választókerületében. További balatoni friss hírek ide kattintva!

Aktívan politizált

A politikus Balatonfüred városának aktív közéleti szereplője volt. Jogászként diplomázott, majd a Veszprémi Járási Hivatal jogi csoportjánál, valamint Balatonfüreden a Szervezési és Jogi Osztály vezetőjeként és Csopak község jegyzőjeként dolgozott. 1995-től egyéni ügyvédként praktizált.

Haláláig dolgozott

A DK balatonfüredi képviselőjeként, a füredi Vagyonvédelmi Közalapítvány kuratóriumi elnökeként, valamint helyi civil egyesületek elnökeként és alelnökeként szeretett városáért és a demokratikus Magyar Köztársaságért dolgozott haláláig.

Lemondták Dobrev Klára programját

Párttársunk és barátunk, a Demokratikus Koalíció közösségének aktív tagja halálával pótolhatatlan űrt hagyott maga után – áll a párt közleményében. A család fájdalmával együtt érzünk, gyászukban mindannyian osztozunk. Dobrev Klára hétfői várpalotai utcafórumát a DK lemondja.

A DK a közösségi médiában jelentette be

Sportos múlt

Hajba Csaba az internet tanúsága szerint a Balatonfüredi Petőfi Sportkör elnöke is volt. 2020 szeptember 14-én választották meg 5 évre.