Két új mobil átvételi pontot nyit az IKEA a Balaton déli partján, így Balatonbogláron és Siófokon. A vásárlók már kérhetik a rendeléseiket ezekre az átvételi pontokra, az első átvételi nap Balatonbogláron május 28-ra, Siófokon május 29-ra esik majd.

Két új pontot nyitnak

Online rendelés esetén az érdeklődők hamarosan a siófoki és balatonboglári átvételi pontokra is kérhetik a megrendelt termékeik kiszállítását. A rendeléseket a soroksári IKEA áruház fogja kezelni. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Új lehetőség

„Az IKEA áruházak fontos részei üzleti működésünknek, hiszen vásárlóink nemcsak inspirációt meríthetnek itt, de szakértőinkkel is egyeztethetnek otthonuk tervezése kapcsán. Viszont az IKEA továbbra is elkötelezett azon célja mellett, hogy még megközelíthetőbbé és elérhetőbbé váljon az emberek többsége számára. A mobil átvételi pontok éppen ebben segítenek, és egy újabb lehetőséget kínálnak a vásárlóknak, hogy kiválaszthassák, hol és mikor szeretnék átvenni a rendeléseiket” – mondta Szabó Tamás, az IKEA Magyarország fulfillment vezetője.

Így működik a szolgáltatás

Azok a vásárlók, akik az IKEA oldalán rendelnek és a „Kattints és Vedd át” szolgáltatást használva Siófokot vagy Balatonboglárt választják ki, egy mobil átvételi ponton vehetik át a rendelésüket. A pontokat a Tesco áruházak parkolójában alakították ki, és ezeket a Gebruder Weiss logisztikai cég fogja üzemeltetni.

Siófok:

  • cím: 8600 Siófok, Vak Bottyán u.27.
  • Nyitvatartás: hétfő, csütörtök: 15:00-18:00, szombat: 9:00-12:00

Balatonboglár:

  • cím: 8630 Balatonboglár, Klapka u. 30.
  • Nyitvatartás: kedd, péntek: 15:00-18:00, szombat: 9:00-12:00

Ennyibe kerül majd

A rendelés összege a csomagok összsúlya szerint alakul, vagyis 15 kg-os rendelésig 1 490 forintba, 200 kg-os rendelés felett pedig 9 990 forintba kerül majd a szolgáltatás.

Ezzel még spórolni is lehet

„A mobil átvételi pont igénybevételekor a vásárlók jelentősen kevesebbet fizetnek, mint a lakásba történő kiszállítás esetén. Például egy STRANDMON fotel rendelésekor körülbelül a felét, 200 kg feletti konyha esetén a szállítási díj háromnegyedét is megspórolja a megrendelő” – fűzte hozzá Szabó Tamás.

Ez is érdekelhet

Több átvételi pont is nyílhat a jövőben

A tavalyi évben Győrben, Veszprémben és Hajdúdorogon nyitottak meg átvételi pontokat, melyeknek a népszerűsége azóta is töretlen a vásárlók körében. Az IKEA 2021. áprilisában nyitotta meg a szegedi helyszínét, de a jövőben újabb átvételi pontok nyílhatnak meg Közép-, Délnyugat- és Kelet-Magyarországon. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció