A hagyományok szerint idén is megrendezik a balatonfüredi Anna-bált, és a báli bevonulás, valamint a legszebbek közti választás is ugyanúgy fog zajlani. Az eseményre sétáló jegyek nem válthatók, csak a vacsorát is tartalmazó báli belépőkkel lehet bejutni a rendezvényre.

Idén is lesz Anna-bál

Július végén ismét megrendezik Balatonfüreden az Anna-bált, immár a 196-at. A szervezők azt is közölték egy szerdai közleményükben, hogy Anna Fesztivál szabadtéri rendezvényeit is megtartják – írja a Sonline.

Megvan a helyszín is

A különleges füredi rendezvényt július 31-én fogják megtartani, mégpedig az Anna Grand Hotel termeiben és udvarában. A 196. Anna-bálon ugyanúgy lesz báli bevonulás és bál szépe választás, továbbá megrendezik az utcabált is.  A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nincsenek sétáló jegyek

Fontos, hogy aki az eseményen részt szeretne venni, az nem válthat a bálra sétáló jegyet, csak a hagyományos, a vacsorát is tartalmazó báli belépőt.

Hamarosan itt az Anna fesztivál

A bál kísérőrendezvényét, az Anna fesztivált  július 26. és 31. között tartják meg. A fesztivál első napján Juhász Anna irodalmár által szerkesztett irodalmi est fogadja majd a vendégeket.

Koncertek is lesznek

Az Anna fesztivál második napján, azaz július 27-én Érdi Tamás zongoraművész ad koncertet, míg a harmadik napon, július 28-án megrendezik a prímásversenyt.

Világhírű darabok érkeznek

Július 29-én tartják meg az Operagálát, amelynek a Gyógy téren felállított nagyszínpad ad majd helyszínt. A gálán világhírű darabok csendülnek majd fel.

Újabb művészek adnak elő

Július 30-án a Magyar Állami Operaház művészei adnak műsort, és megrendezik a szívhalászatot is.

Ez is érdekelhet

Mindenkire gondoltak

Az idei bálra nemcsak a 18 éves balatonfüredi lányok kaptak meghívást, hanem azok is, akik a tavalyi, a járvány miatt elmaradt rendezvényre lettek volna hivatalosak. A bált a jelenleg érvényes járványügyi szabályok figyelembe vételével rendezik meg.  A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Balatonfüredi Anna-bál – Forrás: Annabal.hu