A balatoni hajózási szezon ősszel is tart, a szeptember 10-11-iki hétvégén még 11 útvonalon, szeptember 12-25. között 6 útvonalon közlekednek a menetrendi hajók, járnak a sétahajók és lesz még programhajó is.

A hétvégén még nagyüzem lesz

Balatoni Hajózási Zrt. az őszi időszakban online kedvezményekkel, koncertekkel, kulturális programhajóval és gasztrokomppal is várja az utasait. Sétahajók szeptember 11-ig 11 kikötőből, szeptember 12-25. között hét kikötőből indulnak.

Kedvezmény

A közlemény szerint szeptemberben 15 százalék kedvezményt kapnak az online jegyet vásárló és promóciós kódot használó utasok. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Gasztrokomp

Szeptemberben szombatonként 11 órakor indulnak Keszthely hajóállomásáról a Kulthajók, és október 8-án balatoni vendéglátóhelyek kínálatából lehet kóstolni a Gasztrokomp fedélzetén.

Ekkor indulnak a kompok

A kompok az utóidényi menetrend szerint szeptember 11-ig Szántód felől 6 óra 40 perc és 21 óra 20 perc között, Tihany felől 7 óra és 21 óra 40 perc között negyven percenként, nagy forgalom esetén sűrűbben járnak.

Ez is érdekelhet

Jogosítványokkal ügyeskedett a 25 éves munkanélküli, 7 milliót keresett vele.