Nagyon súlyos sérüléssel járó biciklibaleset történt Nagykanizsán, ahol egy autós egy kanyarban nem figyelt, és elsodorta a kerékpáros nőt. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, de a Balaton közelében egy másik baleset is történt.

Biciklivel ütközött az autós

A rendőrségi jelentés szerint egy autós Nagykanizsán, a Dr. Szentendrey Edgár utcában közlekedett még február 19-én 18 óra 2 perckor, amikor egy kanyarban nem vett észre egy kerékpárost. A 41 éves helyi férfi kanyarodott, de nem nézett szét elég körültekintően. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem adott elsőbbséget

A Hóvirág utca kereszteződéséhez érve a férfi balra kanyarodott, azonban nem adta meg az elsőbbséget a szemből érkező kerékpárosnak, aki így az autó jobb oldalának ütközött, és elesett.

Teljesen széttört a kerékpár

Hóvirág utcai baleset – Forrás: Police.hu

Súlyos sérülést szenvedett

A baleset következtében az 56 éves kerékpáros nő nagyon súlyos sérülést szenvedett.

Kihallgatták a férfit

A rendőrök az eljárás során az autót vezető férfit közúti baleset okozása miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Itt találta el az autó a biciklist

Hóvirág utcai baleset – Forrás: Police.hu

Ügyészségen jár az ügy

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és befejezték a nyomozást. Ezt követően átadták a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek.

Kigyulladt egy kisbusz a kőröshegyi völgyhídon

A rendőrség egy másik balesetről is beszámolt, ugyanis június 13-án, 1 óra 15 perc körül az M7-es autópályán Budapest irányába közlekedett egy autós, amikor váratlan műszaki hiba miatt kigyulladt. Sérülés szerencsére nem történt, azonban a rendőrök az autópálya főváros felé vezető szakaszát lezárták a műszaki mentés idejére.

Feloldották a korlátozást

Az egyenruhások 2 óra 40 percig a 7-es számú főútvonalra terelték a forgalmat, és 5 óráig csak a belső sávon lehetett közlekedni. A korlátozást feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Hóvirág utcai baleset – Forrás: Police.hu