A nagykanizsai rendőrök mostanra fejezték be annak a tavaly júniusi balesetnek a nyomozási szakaszát, amelyben egy férfi egy biciklist ütött el Nagykanizsán. Egy másik Zala megyei balesetben Balatonmagyaród térségében, a Kis-Balatonnál borult fel egy autós.

Nagykanizsán autózott

Egy 49 éves férfi az autójával közlekedett 2020. június 15-én, 11 óra 30 perckor Nagykanizsán, a Vámház utcában. A férfi a Szeghalmi Bálint utca irányából érkezett. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Innen jött a férfi

Elütött egy biciklist

A 49 éves férfi a haladása során a Gábor Áron utca és a Virág Benedek utca kereszteződésénél nekiment egy kerékpárosnak. Az ütközésben a 62 éves nagykanizsai biciklis megsérült.

Elsodorta a biciklist

Kihallgatták

Közúti baleset okozása miatt a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták a férfit. Ezt követően a rendőrök elvégezték a szükséges nyomozási cselekményeket, majd megküldték az iratokat az illetékes ügyészségnek.

Egy másik autó felborult

Egy másik Zala megyei balesetben egy 22 éves nagykanizsai férfi közlekedett az autójával 2021. április 25-én, 14 óra 50 perckor Zalakomár irányából Balatonmagyaród felé, a 6831-es számú úton. A 4-es kilométerszelvénynél azonban letért a jobb oldali útpadkára, és itt már elvesztette az irányítást a járműve felett, és a sofőr átsodródott a menetiránya szerinti bal oldali füves területre, és az autóval többször átfordulva a szántóföldön állt meg. 

Használhatatlanná vált

Így zajlott a helyszínelés

Ketten megsérültek

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a baleset következtében a sofőr és az autóban hátul utazó 13 éves gyermek könnyű sérülést szenvedett. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított az eset kapcsán. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Nagykanizsai baleset – Forrás: Police.hu