Több Balaton-parti lakos is megnyilatkozott arról, hogy Ördög Nóráék boltja milyen durva nyomást helyezett az amúgy csendes környékre. Voltak, akik óvatos kritikákat fogalmaztak meg a balatonakarattyai kisbolttal kapcsolatosan, de többen gyűlöletkampányt indítottak a bolt bezárására.

Be kellett zárniuk

Amint azt korábban a BalatonKörnyéke.hu hírportál is megírta, Ördög Nóráéknak búcsúzniuk kell a balatonakarattyai kisboltjuktól, és új helyre kell költözniük, mivel a helyieket nagyon zavarta a nyüzsgés és a lárma, amit a népszerű műsorvezetőnő üzlete okozott – írja a Pénzcentrum.

Itt üzemeltették a kisboltjukat

Nem voltak felkészülve

A helyiek lázadása meglepte a Nánási családot, ugyanis ők végig a békére törekedtek, de úgy látszik, nem sikerült megbeszélniük a sérelmeiket, és Ördögéknek költözniük kell. A műsorvezető családja egyébként a költözésre sem volt felkészülve. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Túl nagy volt a zaj

A helyiek nyomására még a hatóság is lépett, kihelyeztek „Tilos” táblákat az érintett utcába, azonban a jelzések nem voltak elegendőek. Egy helyi nyugdíjas például nagyon rossz tapasztalatokról mesélt a Best Magazinnak.

Sok a kocsi

„Egyszer még egy önkormányzati busz is jött a Nyírségből, tele emberrel, a buszsofőr összevissza bénázott a szűk utcákban. Máskor celebek pöffeszkedtek a hatalmas luxusautóikkal. A sok kocsitól benzingőzben úszott a környék, a családommal a végén már a kertbe sem tudtunk kiülni, olyan büdös volt” – mesélte a nyugdíjas asszony, aki hozzátette, nem Nánásiékkal volt a gond, hanem a nagy forgalommal.

Mások is az autókra panaszkodtak

Egy másik helyi lakos szintén a sok autó miatt panaszkodott, elmondása szerint rengetegen tömörültek a csendes környéken. „Annyi autó állt az utakon, hogy nem lehetett látni a sor végét. Sokan a bicikliúton álltak meg, ahol folyamatos volt a forgalom, emiatt sétálni sem lehetett rajta. Utáltuk az egészet!” – mondta.

Tavaly óta lázonganak

A helyiek egyébként tavaly nyár közepe óta problémáznak a kisbolt miatt, és a rendőröket is többen riasztották. A kedélyek viszont azóta sem csillapodtak, sokan még most is utálják az egészet.

Elköltöznek

A felháborodott helyiek kérelme végül célba ért, és a hatóság intézkedett, Ördög Nóráéknak pedig költözniük kell. A házaspár végül úgy döntött, hogy a település szélén lévő körforgalomnál nyitnak kisboltot, és készülnek a költözésre.

Nyílt levél

BalatonKörnyéke.hu hírportál augusztusban írta meg, hogy több lakó is nyílt levelet írt tiltakozásul a celeb pár üzlete miatt, ugyanis a bolt olyan keresett, hogy gyakran akkora a tömeg, hogy gyakorlatilag életveszélyes a település kis utcáján sétálni. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: YouTube