Kétségbeesve keresi a családja azt a 41 éves siófoki férfit, aki már három napja tűnt el nyomtalanul. Felián Attilát az édesapja siófoki házánál látták utoljára. A kisbabája mellett másik három kiskorú gyermek és felesége várja otthon. Ma érkezett a hír, hogy megtalálták a férfit.

Eltűnt a 41 éves férfi

Eltűnt egy 41 éves édesapa Siófokon. A négygyermekes férfit utoljára édesapja látta, azóta életjelet nem ad magáról.

Pénzt kért

Attila hétfőn reggel még elvitte iskolába a nagyobbik gyermeket, aztán az édesapjához ment, akitől pénzt kért és kapott kölcsön. Attila családjával egyébként negyedórányi sétára lakik szüleitől.

Zaklatott volt

„Édesapánk azt mondta, hogy még nem látta ilyennek. Alig szólalt meg, magába volt fordulva, zaklatottan viselkedett, borzasztóan aggódunk érte” – mondta Attila öccse a Borsnak.

Telefonon beszélt feleségével

Eltűnése előtt feleségének megígérte, hogy indul haza. „Megígérte, hogy indul, de egy újabb órával később már nem csörgött ki a telefonja. A gyerekek szörnyen viselik a hiányát, mindannyian nagyon szeretjük és várjuk haza. Soha nem volt olyan, hogy lemerült volna a telefonja, egyszerűen nem tudok mire gondolni” – mondta az aggódó feleség.

Egyik barátja még látta

„Gyalog közlekedett, s miután eljött a házától az egyik barátunk még látta a Kiss János altábornagy utcában, de azóta semmit nem tudunk róla. Ilyet soha nem csinált korábban, valami nagy baj történhetett vele” – magyarázta a férfi testvére, Péter.

Anyagi gondjai voltak

„A gyerekünk 2 hónapja született meg, sajnos az eltűnése előtti napokban pedig előfordult, hogy vitatkoztunk. A jelenlegi helyzetben egy férfinak egyedül eltartani egy négygyermekes családot borzasztóan nehéz, főleg a pénzügyi problémák miatt ugrottunk egymásnak” – mondta Tímea, Attila felesége.

Autószerelőként dolgozik

Attila autószerelőként dolgozott, de egyébként korábban veterán autókat újított fel. A munkahelye stabil volt és a családi háttere is rendezettnek mondható. Lelkileg nem volt túl stabil, de mentális betegséget soha nem diagnosztizáltak nála.

Személyleírása

Felesége azt reméli, hogy férje életben van, csak valahol meghúzta magát. Felián Attila az eltűnésekor szürke sapkát, kabátot és melegítőnadrágot viselt, amelynek oldalán fehér csík van. A férfi 173 cm magas, zömök testalkatú, mozgása kicsit lomha és kék szemei vannak.

Kesztehelyen találták meg

Olvasónk a Facebookon jelezte számunkra, hogy a férfit lakóhelyétől távol, Keszthelyen megtalálták.

Kiemelt kép: Felián Attila – Forrás: Facebook