Őrizetbe vettek egy 52 éves férfit a balatonfüredi nyomozók. Kiderült, lányokat futatott, és más zavaros ügyekbe is belekeveredett. Volt dolga a rendőröknek idén nyáron a Balatonnál.

Sok pénz volt nála

Egy bűnügyi akció keretében a rendőrök 2021. szeptember 3-án éjjel a szórakozóhelyen elfogtak, majd előállítottak egy 52 éves kislődi lakost, akinél nagy mennyiségű készpénzt is találtak. A férfi társaságában lévő személyeket is előállították és kihallgatták. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Letartóztatták

A középkorú elkövető ellen kerítés bűntett, valamint prostitúció elősegítése bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Razzia Siófokon

A rendőrség felvétele

Nem tétlenkednek

A rendőrség nem tétlenkedik a Balatonnál. A nyár közepén arról értesült a BalatonKörnyéke.hu hírportál, hogy a zsaruk fokozott ellenőrzést tartottak Siófokon, különösen a Petőfi sétányon.

Szolgálnak és védenek

Az egyenruhások a közrend és közbiztonság fenntartása mellett segítséget nyújtottak a hozzájuk forduló magyar és külföldi állampolgároknak egyaránt, valamint jelenlétükkel erősítették a helyi lakosok és a turisták biztonságérzetét – áll a rendőrség beszámolójában.

11 embert állítottak elő

A fokozott ellenőrzés során a rendőrök a sétány területén és a környező utcákon több mint 300 főt igazoltattak, közülük 11 főt állítottak elő elfogatóparancs, bűncselekmény elkövetésének gyanúja, illetőleg szabálysértési eljárás azonnali lefolytatása miatt.

Garázdaság, kábítószerbirtoklás

Két emberrel szemben garázdaság, egy esetben kábítószer birtoklása miatt kellett fellépniük az egyenruhásoknak. Az akcióban 2, elfogatóparancs alapján körözött egyént is elfogtak, valamint három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Megverte az adóellenőröket

A rendőröknek akkor is dolguk volt Siófokon, amikor a NAV két revizorai augusztus 6-án délben egy siófoki vendéglátóegységet ellenőrzött, ahol az üzlet üzemeltetője, az eljárásuk miatt szidalmazni kezdte, és tettleg is bántalmazta őket. A siófoki nyomozók a feltételezett elkövetőt, egy 41 éves budapesti férfit három nappal később kihallgatták és őrizetbe vették.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: Police.hu