Kedden újabb helyszíni tárgyalást tartott a bíróság VV Fanni, meggyilkolásának ügyében. A vádlottat, B. Lászlót ma Siófokon és Dunavecsén szembesítették az ügy rendelkezésre álló bizonyítékaival, például a kamerafelvételekkel. A vádlott a legtöbb helyszínen nyugodtan beszélgetett a bírónővel, nem látszott rajta semmilyen feszültség, azonban volt olyan kérdés, amire semmilyen ésszerű magyarázatot sem tudott adni.

Igazat mond-e?

Az egykori Való Világ szereplőjének, Novozánszki Fanni meggyilkolásának az ügyében újabb kihelyezett tárgyalást tartott a bíróság. Helyszínről-helyszínre mennek, hogy a térfigyelő kamerák felvételei alapján pontosan lássák mi történt és a vádlott igazat mond-e.

Saját szemével akarta látni

legutóbbi kihelyezett tárgyalás, szeptember 10-én a 13. kerületben, VV Fanni egykori lakásánál kezdődött. Dr. Farkas Gabriella bíró ugyanis a saját szemével akarta látni a lány lakását és azt is, hogy B. László pontosan hogyan hozta le a lakásából az ájult valóságshow-szereplőt.

A garázsban ölhették meg

Nagy valószínűséggel a garázsban ölték meg Fannit. A vádirat szerint a kocsinál lett megfojtva vagy megszúrva a lány – mondta a helyszínen dr. Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője. „Szerettem volna, ha bemegyünk a garázsba is, megmutathatta volna B. László, hogy hol állt a kocsi, hogy vitte oda, hogy nyitotta ki az ajtót. Ma erre nem kaptunk választ, de ezzel együtt is elégedett vagyok a kihelyezett tárgyalással, hiszen látszott a vádlotton, hogy nem tudott elzárkózni azoktól az érzelmektől, melyeket a helyszín ébresztett benne” – tette hozzá az ügyvéd.

Ezután a patakot nézték meg

A bírónő és csapata ezután a VV Fanni egykori otthonától pár száz méterre csordogáló Rákos-patak felé vette az irányt, ahol a vádlott állítása szerint átadta a lányt azoknak a sötét luxusautóval érkező férfiaknak, akiket B. Erika hívott, hogy segítsenek Fannin. Ezzel vége volt az első kihelyezett tárgyalás, amely ma folytatódott.

Autóban vitte magával

Kedden Siófokon kezdődött a tárgyalás, a B. László vádlott ottani házánál. Bár a holttest ezidáig nem került elő, a vádhatóság szerint B. László egy ideig autójában hurcolta, előbb Siófokra ment, majd Dunavecsére, és a Dunánál megszabadult a testtől. Siófok-Sóstó vasútállomáson az történt, hogy….a cikk ide kattintva folytatódik!

Kiemelt kép: VV Fanni