Villanyoszlopnak ütközött egy autós a Zala megyei Kemendolláron. A rendőrök a helyszínelés idejére lezárták az érintett útszakaszt, és szerencsére a balesetben nem történt sérülés.

Balesetezett

A rendőrség információi szerint március 31-én, 11 óra után egy autós nekiütközött egy villanyoszlopnak Kemendolláron, Kossuth Lajos utcában. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a baleset

Árokba hajtott

A baleset során a sofőr letért az úttestről és villanyoszlopnak ütközött, majd a vízelvezető árokba hajtott. A kocsi az oldalára borulva állt meg az árokban.

Az oszlopot is kidöntötte

Nem sérült meg

Szerencsére az ütközés során az autóvezető nem sérült meg, de a villanyoszlop eltörött, és meg is dőlt az út felé. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták. Kerülni az Alibánfa, Nagykapornak, Zalaistvánd, Pókaszepetk útvonalon lehet.

Az egész utat lezárták a Citroen miatt

Feloldották a korlátozást

A rendőrség legfrissebb hírei szerint a helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött. A Zala megyei rendőrök ezért feloldották a forgalomkorlátozást, így a forgalom ismét zavartalanul haladhat tovább.

Nemrég Nagykanizsán történt durva baleset

Mint megírtuk, egy 27 éves nagykanizsai férfi Nagykanizsa felé haladt az autójával, amikor az úton megcsúszott, és elvesztette az irányítást a járműve felett. A sofőr a csúszás miatt áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött egy vele szemben haladó autónak.

Mindketten megsérültek

A nagykanizsai balesetben mindkét autó sofőrje megsérült, a rendőrök pedig a vétkes férfit gyanúsítottként kihallgatták közúti baleset okozása miatt. Miután a rendőrök befejezték a nyomozást, átadták a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Baleset – Forrás: Police.hu