Mellkason szúrta élettársát egy bakházi férfi március 8-án, délelőtt Nagyatádon. A késelést követően maga a férfi tett bejelentést és kért segítséget a 112-es segélyhívón.

Együtt italoztak

A nyomozás eddigi adatai szerint a bakházi férfi együtt italozott élettársával és két barátjával nőnapon, 2021. március 8-án, délután Nagyatádon. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a késelés

Leszúrta párját

Az italozásuk során a pár két tagja egy vita során durván összeszólalkozott, majd a 45 éves férfi a nála lévő késsel mellkason szúrta élettársát. A nőnek súlyos sérülése keletkezett.

Felhívta a 112-őt

A támadást követően még a 45 éves férfi is észrevette, hogy nagy a baj, ezért ő maga hívta fel és kért segítséget a 112-es segélyhívón keresztül.

Mentők és rendőrök érkeztek

A riasztás után nem sokkal a mentőkkel együtt a nagyatádi rendőrök is a helyszínre érkeztek, akik a feltételezett késelőt elfogták és előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra.

Őrizetbe vették

Elfogását követően a rendőrök életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe a férfit. Kihallgatására azonban csak másnap került sor.

Letartóztatnák

Mivel a férfi erősen ittas volt, ezért a kihallgatására csak másnap kerülhetett sor. Miután megtörtént a kihallgatás, a nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Korábban egy kustánszegi férfi kínozta párját

Amint arról a BalatonKörnyéke.hu hírportál is beszámolt, egy kustánszegi férfi tartósan verte, zaklatta és fenyegette élettársát, akit volt, hogy még a gyerekeik előtt is megvert. 2018-ban azonban úgy eldurvult köztük a helyzet, hogy a férfi úgy megverte a szerencsétlen nőt, hogy a félórás bántalmazás során a nő bepisilt.

Súlyos bűnökre kell majd felelnie

A Zalaegerszegi Járási Ügyészség a kustánszegi férfival szemben kapcsolati erőszak, kiskorú veszélyeztetése, személyi szabadság megsértése, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, garázdaság és zaklatás miatt emelt vádat. A bántalmazások miatt és a veszélyeztetettségére való tekintettel a gyámhatóság elrendelte a gyermekek védelembe vételét. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Police.hu