Veszprémben, a Füredi úton egy férfi az arra járókat leszólítva koldul. A bejelentés után a rendőrök keresni kezdték az illetőt. A járőrük aitójában bukkantak rá.

Koldult az utcán

A 24 éves berhidai férfit, aki már elindult kocsijával, a rendőrök állították meg – írja a police.hu. A sofőrnél nem volt jogosítvány és semmilyen más papír. Ráadásul át akarta verni a zsarukat.

Nem véletlenül nem volt jogosítványa

A rendőröknek cak sikerült kiszedni belőle a valós adatait, ekkor derült ki, hgy nincs is jogosítványa, viszont szeptemberben már eltiltották az autóvezetéstől.

Halmozódtak a dolgok

Ráadásul elfogatóparancsa is volt ellen, mert mert nem fizetett be egy kiszabott pénzbírságot, melyet a bíróság elzárásra változtatott át. Fentieken túl az autón biztosítás sem volt.

Szabálysértési eljárás

A koldulás, a biztosítás hiánya és a hamis adatok bediktálása miatt is szabálysértési eljárás indult a férfi ellen.

Hasonló eset Balatonlellén

Egy balatonlellei férfi tehergépkocsijáról eltávolította a lejárt rendszámot és arra egy másik jármű rendszámait szerelte fel. Fonyódon állították meg.

Volt is meg nem is

Az 53 éves sofőr a rendőröknek arról beszélt hogy azért tett más rendszámokat az ismerősétől kölcsönkapott autóra, mert az nem rendelkezett érvényes műszaki vizsgával, ezért úgy gondolta, hogy a saját – üzemképtelen, ám műszakival rendelkező – járműveként dolgoznak majd a teherautóval.

Ököllel próbált rendet teremteni egy önbíráskodó Siófokon