Különleges személyes adattal visszaélés vétsége miatt nyújtott be vádiratot a Marcali Járási Ügyészség annak a férfinak az ügyében, aki egy balatonberényi kempingben a napszemüvegével filmezett. A perverz férfi tíz meztelen strandolót kapott le a napszemüvegével a fürdőzők tudta nélkül.

Nudistastrandon filmezett

Az ügyészség szerint az 57 éves elkövető tavaly augusztusban ellátogatott a balatonberényi nudistastrandra, ahol nemcsak fürdőzni, hanem kamerázni is akart. A vízben tartózkodva a napszemüvegével felvételeket készített a körülötte lévő, meztelen strandolókról, akik erről az egészről nem is tudtak semmit. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyanús lett a viselkedése

A strandon azonban az egyik fürdőzőnek feltűnt, hogy a férfi furcsán viselkedik, ezért szólt az úszómesternek, hogy csináljon valamit az ügyben. Az úszómester odament a férfihez, majd megkérte, hogy adja át neki a napszemüvegét. A férfi így is tett.

Elmentette a felvételeket

Miután a marcali rendőrök lefoglalták a napszemüveget, annak szárában egy kamerát és egy memóriakártyát is találtak. Ezek szerint a férfi tárolta is a strandon nudizó emberekről készített felvételeket.

Napszemüvegével kukkolt a férfi

Napszemüvegbe épített kamera – Forrás: Ügyészség

Ez lehet a büntetése

Az ügyészség indítványozta, hogy a perverz férfival szemben büntetővégzésben szabjanak ki pénzbüntetést. A férfi ügyében a Marcali Járásbíróság fog döntetni. A napszemüvegről a fényképeket az igazságügyi informatikus szakértő készítette.

Egy 21 éves férfi a Balatonba ugorva vesztette életét

Mint korábban megírtuk, a múlt hétvégén a Balatonba ugrott a vízibicikliről egy 21 éves fiatalember a balatonudvari strandon. A szerencsétlen fiatalt órák múlva találták meg, de már nem tudtak rajta segíteni.

Vízbe fulladt

A szemtanúk szerint a fiatalember elmerült a vízben, ezért többen keresni kezdték. Több mint fél óra elteltével meg is találták a férfit.

Mentőhelikopter érkezett

A baleset helyszínére mentőautót, mentőhelikoptert és egy RUPERT sürgősségi mentőhajót is riasztottak, amelyekkel keresték az elsüllyedt férfit. Erőfeszítéseik sajnos azonban hiábavalónak bizonyultak, a fiatalnak már nem tudtak segíteni.

Vizsgálják a balesetet

Batta Zsolt Iván a Somogy Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóreferense megerősítette, hogy halálos baleset történt a balatonudvari strandon. A baleset körülményeit a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kamerával felszerelt napszemüveg – Forrás: Ügyészség