Szolgálatteljesítés közben Csörnyeföld környékén egy közlekedési balesetben életét vesztette egy 41 éves rendőr, aki a Készenléti Rendőrség járőrparancsnoka volt. A baleset szerda hajnalban történt az M70-es autópálya csörnyeföldi pihenőhelyén.

Baleset történt

Szerda hajnalban, 3 óra 50 perc körül egy autós nekihajtott egy út mellett álló mikrobusznak az M70-es autópálya 15. kilométerszelvényében, a Csörnyeföld közelében lévő pihenőhelyen. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Balatontól nyugatra ütköztek

Mentők érkeztek a helyszínre

A durva balesetben az autós egy személyt elgázolt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A kisbusz vezetőjét a mentők komoly sérülésekkel szállítottak kórházba.

Befejezték a helyszínelést

A helyszínre érkező rendőrök a helyszínelést befejezték, az útlezárást pedig feloldották. Ugyanakkor az csak most derült ki, hogy az elgázolt személy egy rendőr volt.

Rendőr volt az áldozat

A legfrissebb információk szerint a balesetben egy rendőr főtörzsőrmester halt meg. A Készenléti Rendőrség járőrparancsnoka szolgálatteljesítés közben közúti balesetben vesztette életét Csörnyeföld közelében.

Balaton közelében nevelkedett

Hegedűs Tamás 1980. március 24-én született Zalaegerszegen. 2008. július 1-jén végzett a rendészeti szakközépiskolában, majd ezt követően nevezték ki próbaidőre a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Székesfehérvári Rendőrkapitányság Enyingi Rendőrőrs állományába járőrnek.

Kiváló embert veszített el a rendőrség

Fotó: Police.hu

Egyre feljebb jutott

Saját kérésére  2009. október 1-jén áthelyezték a Készenléti Rendőrség állományába. Erős hivatástudatának köszönhetően itt már egyre magasabb beosztásokban dolgozhatott, legutóbb járőrparancsnokként szolgálta az állományt.

Gyász

A magyar rendőrség megrendülve és a legmélyebb együttérzéssel gyászol az elhunyt munkatársuk családjával. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay