Egy nő miatt veszett össze két férfi Balatonalmádiban. A konfliktus késelésbe torkollt, a megszúrt férfi elmenekült a helyszínről, majd a belvárosban összeesett. Jelenleg életveszélyes állapotban van.

Késelés Balatonalmádiban

Állampolgári bejelentésre érkeztek a mentők egy földön fekvő férfihez Balatonalmádiban hétfőn este.  Máté Alexandra rendőrségi szóvivő elmondta egy 40 éves helyi férfi, előzetes szóváltást követően egy alkalommal, hátulról megszúrta a 26 éves férfit. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Egy nő miatt vesztek össze

A helyszínen kiderült, hogy a szúrás egy családi háznál történt, a deltahirek.hu úgy tudja, egy nő miatt tört ki a veszekedés, ami késelésbe torkollott. A megszúrt férfi elmenekült a helyszínről, majd az egyik belvárosi utcában esett össze.

A földön vonszolta magát

A helyiek szerint a megkéselt alföldi férfi előbb egy virágágyáson keresztül esett, majd több méteren keresztül vonszolta magát a földön, próbált felállni, de ereje egy építkezés előtti részen, az utcán elfogyott, végül ott találtak rá.

Elfogták az elkövetőt

A rendőrségi szóvivő szerint a 40 éves elkövetőt a rendőrök elfogták és őrizetbe vették. Jelenleg súlyos testi sértés miatt indított eljárást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Életveszélyben van

A portál azt írja, a megszúrt férfit még az éjszaka meg kellett műteni, továbbra is életveszélyben van. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Balhé a házibulin

A Kékvillogó.hu a napokban írt arról, hogy balhé tört ki egy házibulin idén májusban Szabolcs-Szatmár-Bihar megyei településen. Két férfi egy lány miatt veszett össze, végül az egyik szándékosan elütötte az autójával. A sérült férfi mai napig életveszélyes állapotban fekszik a kórházban.

Egy lány miatt vesztek össze

Dániel egy eljegyzési bulin vett részt Kállósemjénben, ahol szomszédjával együtt felöntöttek a garatra. Majd azon vitatkozott össze a két férfi, hogy ki táncoljon az egyik lánnyal. 

Másokat is inzultált

A dolog odáig fajult, hogy szóváltást követően összeverekedtek. A másik férfi a bulin másokat is inzultált, de tettlegességig nem fajult a dolog. Végül hajnali 3-kor, a balhézó fiú édesanyja autóval érkezett, hogy hazavigye fiát.

Részegen beült a volánhoz  

Az asszony az ingatlan előtti kapubejáróban állt meg, majd az autóból kiszállt, de a motort járva hagyta. Ekkor a férfi beült a vezetőülésbe, sebességbe tette az autót, és azt kiabálta, hogy „most meghalsz, megöllek, meg kell, hogy haljál!”

A ház falához szorította

Majd nagy lendülettel elindult az autó előtt 3-4 méterre tartózkodó sértett felé, és az udvaron elütötte. A sértett elesett, megpróbált felállni, de ekkor a gyanúsított újra gázt adott és a gépkocsi orrával ismét nekihajtott, a kocsival a lakóház falához szorította, majd rokonaival együtt elhajtott.

Életveszélyes állapotban van

A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett, azóta is kórházban van. Tüdeje annyira összeroncsolódott, nem biztos, hogy túléli a közel fél éve szerzett sérüléseit.

Kiemelt kép: illusztráció