Megöltek egy férfit hétfőn Balatonszemesen, a rendőrség az áldozat egyik fiát elfogta. A tettes és áldozat együtt italoztak.

Különös kegyetlenséggel

A helyi idős sértett az otthonában italozott a 40 éves fiával. Az este folyamán vitatkoztak, amelynek során a fia egy kalapáccsal többször fejbe verte őt, majd egy késsel elvágta a nyakát.

A helyszínen elfogták

A rendőrök a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták, előállították a megyei rendőr-főkapitányságra.

Beismerte tettét

A balatonszemesi férfit emberölés gyanújával kihallgatták és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek a letartóztatására. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését – jegyezte meg a rendőrség.

A rendőrség fotói alapján szegényes házban laktak

További friss hírek a Balaton partjáról, így a siófoki mentő kifosztásról itt.

További gyilkosságok országszerte

Két emberöléssel gyanúsítják azt a salgótarjáni hajléktalan férfit, akit pár napja fogtak el, az egyik bűncselekményt egy szintén hajléktalan nővel követte el.

Hajléktalanokat ölt a hajléktalan

A 45 éves férfit, aki késsel megölt egy szintén hajléktalan nőt, majd kiderült, hogy korábban meggyilkolt egy – ugyancsak hajléktalan – férfit is. Szombaton pedig elfogtak egy 50 éves nőt, aki a gyanú szerint a szerdán elfogott férfival közösen verte halálra a hajléktalan férfit. Ez az eset még tavaly nyáron történt.

Újbudai eset

Egy hónapra elrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság annak a férfinak a legtartóztatását, aki múlt pénteken egy újbudai telephelyen súlyosan bántalmazott egy embert, aki a helyszínen meghalt. A gyanúsított az elfogása után végzett gyorsteszt szerint kábítószert fogyasztott, a férfi feltehetően elérhetetlenné válna a hatóság számára, és megnehezítené az eljárást.