Házas emberként hagyta el feleségét Sónyák Szilvi kedvéért Nagy László. A világhírű kézilabdázó mindent elmesélt a márciusi botrányról.

Egyszer elmondja az igazát

A magyar kézilabda-legenda a Story magazinnak adott interjújában leszögezte, nem szeretne se vádaskodni se magyarázkodni, csupán a tényeket mondja el.

Jövőre koncentrál

A húszéves házasságom elfáradt, és abból én 2020 decemberében tisztességgel távoztam. Mindent megbeszéltünk, és mind a ketten elfogadtuk a helyzetet gyermekeim anyjával, Erikával. Szilvivel először januárban találkoztam, amikor már egyedülálló voltam – mondta a lapnak Nagy László.

Új párjával nagyon egymásra találtak

Szilvi mindenben támogatja Lászlót, sok erőt ad neki a válás nehézségeiben, de László is igyekszik ott lenni kedvese mellett, ha szüksége van rá – foglalta össze az interjút a Blikk.

A szerelmesek sorsszerűnek érzik a találkozásukat

Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, közös az érdeklődés, a barátaink. Én Laciban megtaláltam az igazit, a nagybetűs férfit, aki tényleg a társam az élet minden területén – mondta Szilvi, aki bevallotta, korábban azt gondolta, már nem lesz férfi az életében.

Élvezik egymást

A szerelmesek egyelőre nem terveznek esküvőt se közös gyermeket, csupán élvezik az életet, dolgoznak, utaznak. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megélik a szerelmüket

Mindkettőnknek van már gyereke, most úgy érezzük, mi szülőként már kiteljesedünk, nincs bennünk ilyesfajta hiány, nekik szeretnénk mindent megadni. Élvezzük az életet, dolgozunk, utazunk, megéljük a szerelmet, most így minden kerek – zárta nagy László.

A válás

Nagy László válásról csak március közepén beszéltek először, pontosabban ekkor írt róla meg a Bors. Sőt, felesége akkor még nem beszélt egyértelműen a válásról.

Nagy László karrierje

A Barcelonával kétszeesr BL-győztes, a magyar válogatottal két olimpiai 4. helyet szerzett. A magyar válogatottban 209 találkozón lépett pályára és 749 gólt szerzett, 10 évig volt a nemzeti csapat kapitánya. 2019. május 10-én, 22 éves pályafutást követően jelentette be visszavonulását, és hogy ezt követően sportigazgatóként kezd dolgozni utolsó klubjánál, a Telekom Veszprémnél.

Zűrös sportügybe keveredett

A sportági hírek szerint Nagy László még a bajnoki döntő alatt, a Veszprém sportigazgatójaként félreérthető üzeneteket küldött a rivális Szeged egyik kulcsemberének. Ezért a Szeged feljelentést tett a szövetségnél. Erről részletesen a 24.hu írt.

Címlapkép: Wenflou