Siófok belterületén két járművezető között közlekedési nézeteltérés történt hétfőn. A konfliktus során egyikük kiszállt az autójából, és a másikuk kocsijának lehúzott ablakán behajolva torkon ragadta, valamint rángatni kezdte a sofőrt, majd a járművet is megrongálta.

58 éves férfit vettek őrizetbe

A helyszínre érkező rendőr a feltételezett elkövetőt elfogta és előállította. Egy 58 éves férfit most garázdasággal gyanúsítanak.

Egy biciklis az árokba lökött egy autós

Egy Balaton-környéki kis faluban történt az eset, egy keszthelyi autós okozat majdnem tragédiát.

Különleges baleset az M0-áson

A Magyar Közút kamerája rögzítette, amint autójával szalagkorlátnak ütközött, majd éjjel, kivilágítatlanul, a belső sávban sétálgatva hagyta el a baleset helyszínét egy sofőr az M0-áson

Keresték az a bajba jutott autóst

A felvételen az is látható, ahogy autósok megállnak a járműnél és sérülteket keresnek. A nőt végül kamionosok vették fel és vitték vissza a baleset helyszínére, ahol akkor már rendőrök, mentők és a Magyar Közút szakemberei biztosították a helyszínt. Kiderült, hogy a sofőr ittasan vezetett – írták.

Így történt a baleset – videó

További balatoni rendőrségi hírekét kattints ide!

Késsel ment látogatóba

Egy 35 éves balatonfüredi férfi egy korábbi nézeteltérésük miatt késsel megsebesítette egy idős embert, valamint a segítségére siető lányát. A rendőrök fél órán belül elfogták a tettest.

Lopni akart, megfogták

Lopni ment be egy balatonfüredi üzletbe egy férfi. Az üzlet egyik alkalmazottja észrevette, fel akarta tartóztatni a tolvajt. A tettes azonban a kijáratnál fellökte őt, majd kifutott a parkolóba, beült az autójába, és elhagyta a helyszínt. A rendőrök még azon a napon elkapták a budapesti férfit.

Tűzhalál

Meghalt egy ember, miután kigyulladt egy társasház egyik második emeleti lakásának szobája Pécsen. A megyeszékhely keleti városrészében történt eset során a bútorzat kapott lángra, a tűzben a helyiségben tartózkodó egyetlen ember meghalt – írja az MTI.