A Megasztár egykori felfedezettje, a Tapolcán született 36 éves Tóth Vera révbe ért. Karácsony este megkérték a kezét. Hatalmas családi karácsonyi parti volt a Tóth famíliában, mindenki ott volt Veráék éttermében, látványos lehetett a leánykérés.

Nagy karácsonyi bulira készültek

A Tóth család idén minden idők legnagyobb bulijára készült karácsonykor. Vera párjának palkonyai éttermében rendezték meg a hatalmas banzájt. Összejött a Tóth, a Krausz és a Pauli família. A konyha azonban azárva volt a lányok előtt, hiszen Tóth Vera párja, Pauli Zoltán, és Gabi férje Krausz Gábor is elismert séfek. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sok finomság

A karácsony tehát boldog és népes családi körben telt. Mivel két kiváló konyhaművész is a család tagja, csupa-csupa finomság lehetett az asztalon. Aztán elérkezett az ajándékozás pillanata.

Eljegyezték Tóth Verát

Az énekesnőnek szenteste tette fel a nagy kérdést kedvese, Pauli Zoltán: hozzámenne-e feleségül. „És ma is, és minden nap …és mostantól szintet lépve” – írta ki közösségi oldalára Zoltán, és a posztjához egy eljegyzési gyűrűt ábrázoló emojit is rakott.

Vőlegény

Az eljegyzés tényét Vera cikkünk megjelenése után erősítette meg a Facebookon. Így fogalmazott: “3 év: Kibontakozás, eufória, mélység, karantén, szimbiózis, nehézségek, magasságok, atomrobbanás, nihil, zárkózottság, nyitottság… Bármi jöhetett, megoldottuk, szavak nélkül is értettünk, értünk.. mindent. Három éve karácsonykor megfogtuk egymás kezét és úgy maradtunk, de jó is ez… Ő most megerősítette a harmóniát. Jó, hogy bízik bennem, még akkor is, ha néha csak egy “bohém élet vagyok”… Gyerekek! Van egy vőlegényem és egy kék gyémántom.” – írta.

A TV2-ben lett ismert

Tóth vera már egészen kiskorától énekel. Szülővárosában, Tapolcán rendszeresen fellépett, majd 2003-ban jelentkezett a TV2 tehetségkutatójába, a Megasztár 1. szériájába, ahol a válogatás után bejutott a legjobb 50 előadó közé. 

Megasztár lett

Cserháti Zsuzsa Hamu és gyémánt című slágerével bejutott a legjobb 12 közé. Minden héten más zenei műfajban bizonyított, végül eljutott az utolsó fordulóig, ahol a nézők a show végén őt szavazták meg győztesnek.

Új otthonra talált

Karrierje azóta is töretlenül ível felfelé. 2015-ben bekerült A Dal eurovíziós nemzeti dalválasztó show elődöntőjébe Gyémánt című dalával. Tóth Verát közben megbabonázta Palkonya, a Villányhoz közeli baranyai falu, ahol új otthonra és társra lelt.

Sürög-forog a konyhában

Vera ezen a kistelepülésen él, imádja a csendet, nyugalmat és itt működtetik együtt a férjével az éttermüket. Az énekesnő vendégeket fogad, sürög-forog a konyhán és énekel.

Meglepődnek a vendégek

„Van, hogy odamegyek a vendégekhez, akik olykor meglepődnek, de 10 perc múlva megszokják, hogy én viszem nekik a kávét, vagy a kis borocskát” – mesélte Vera a Nők Lapjának.

Gólya is érkezhet hozzájuk

Tóth Vera tündérmeséje tehát a Megasztárral indult, és a kis baranyai faluban folytatódik. Itt él a szerelme, leendő férje, itt töltik minden idejüket, egyre több minden köti őket Palkonyára. Ha ez a szép történet így folytatódik, hamarosan talán gólyai is érkezhet hozzájuk. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt se hagyd ki:

Kiemelt kép: Tóth Vera – BPK-montázs