A Veszprém megyei rendőrök fokozott ellenőrzést tartottak a hétvégén Balatonalmádi és Balatonfüred térségében. Az ellenőrzésben 22 rendőr vett részt, munkájukat polgárőrök és a társszervek képviselői is segítették.

Csaknem 300 autó

A rendőrök 272 magyar, illetve 16 külföldi hatósági jelzésű járművet ellenőriztek és 241 sofőrnél alkalmaztak alkoholszondát, mely 2 esetben mutatott pozitív értéket. További friss hírek a Balaton partjáról ide kattintva!

Suhantak a bírságok

Közlekedési szabálysértések miatt 2 feljelentés készült, 9 fővel szemben közigazgatási eljárás indult (1 sebességtúllépés, 2 tilos jelzésen való áthaladás, 2 ittas vezetés, 4 behajtani tilos és kötelező haladási irány megszegése), 6 közlekedőnek pedig helyszíni bírságot szabtak ki.

Egy sofőrt keresnek

Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalának 180. kilométerszelvényében – Sávoly külterületén – egy eddig ismeretlen személy által vezetett nyerges vontatóból és a hozzá kapcsolt, feltehetőleg szürke ponyvás vontatmányból álló járműszerelvénnyel súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okozott.

Átmentek a lábán az M7-esen

A sofőr a külső forgalmi sávban haladva áthajtott a leállósávon műszaki okból veszteglő, járművét átvizsgáló férfi lábán. A rendőrök szerint a férfi lába belógott az egyik sávba, ettől még az ismeretlen jármű vezetőjének meg kellett volna állnia. 

Az eset rendőrségi fotója

A hétvége tragikus balesete

A legfrisseb hírek a balesettel kapcsolatban

Hét nő és egy férfi halt meg az M7-es autópályán a Szabadbattyánnál vasárnap hajnalban történt buszbalesetben. A baleset áldozatai mind magyarok.