Saját lakásában, fegyverrel a kezében találtak rá a Balaton egyik ismert újságírójának holttestére. Szemesi Zsolt feltehetően szerelmi bánat miatt dobta el az életét.

Meghalt Szemesi Zsolt

Fegyverrel a kezében, holtan találták meg Szemesi Zsoltot, a Balatoni Hírmondó, a Somogyi Hírmondó és a Siófoki Hírhét volt főszerkesztőjét.

Siófoki otthonában találtak rá

Az 50 év körüli férfit siófoki otthonában találták meg vasárnap délután. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet

Újraélesztettek egy újszülöttet Veszprémben, a mentők másél órát küzdöttek a babáért

Nyomozás indult

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén a Media1 érdeklődésére telefonon hétfőn megerősítették, hogy nyomozást folytatnak az ügyben.

Vizsgálják a haláleset körülményeit

Arra a kérdésükre, hogy öngyilkosságról van-e szó, vagy esetleg felvetődik-e az idegenkezűség, annyit mondtak, hogy közigazgatási eljárást folytatnak, nem pedig büntetőeljárást. További részleteket a nyomozás érdekeire tekintettel nem árultak el.

Szerelmi bánat miatt halt meg

A Media1 más, nem hivatalos forrásból úgy tudja, az eddigi feltételezések szerint Szemesi Zsolt szerelmi bánat miatt végezhetett magával egy szakítás után, vagyis feltételezhetően halála nincs összefüggésben a Siófoki Hírhét és a Balatoni Hírmondónál, valamint a Somogyi Hírmondónál korábban betöltött egykori főszerkesztői, illetve fotós megbízatással.

Ez is érdekelhet

Újraindult a vasúti közlekedés a Balaton északi partján

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: illusztráció