Az RTL Klub húzóműsorának, az X-Faktornak a mentora, Gáspár Laci hatalmas balhéba keveredett Balatonfüreden. Nyilvánosan a legdurvább szavakkal illették egy bárban, láthatóan nagyon bepöccent az énekes. Az esetről videó is készült ezt a cikkünk alján lehet megnézni. FRISSÍTÉS: Gáspár Laci reagált a botrányos videóra. Azt mondta: „Most láthattátok, milyen vagyok, amikor a származásom miatt belém kötnek, bántanak, és a feleségemet is a szájukra veszik.”

Gáspár Laci bepöccent

Meglepő videó került fel Gáspár Laciról az internetre. A cikkünk alján látható felvételen az látszik, hogy balhézik és kiabál több emberrel, mások pedig vele, a hangnem egyre durvább. A Rediten megjelent felvételen jól hallatszik, hogy Gáspár Laci nagyon dühös valakire.  A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Élőzött vita közben

A felvételen az is látható, hogy Laci a mobilját tartja a kezében és arra hivatkozik, hogy éppen élőzik az Instán, a nyilvánosságot pedig megpróbálja a maga oldalán felhasználni a vitában.

Törölték a videót

Gáspár Laci Instagram oldalán nem található ez a felvétel, ha készült is ilyen élő videó, azt már törölték, ugyanakkor látszik, hogy az elmúlt napokban Balatonfüredről és Tihanyból posztolta magát, vagyis a helyszín stimmel. A Blikk megkereste Lacit, azt mondta nekik, hogy nem látta még a videót, ezért lényegében nincs mit mondania.

Beszólhattak a feleségének

A videóból úgy tűnik, hogy Laci azért pöccent be, mert a feleségének valaki beszólt valamit a vendéglátóhelyen, ebből lett balhé, baz*megolás és cigányozás.

Durva cigányozás

Gáspár Lacinak egy hölgy azt mondja Lacinak, hogy „takarodj már innét, az anyádba, magadat járatod le!” Erre Laci felemeli a telefonját és azt kiabálja: „Most mondjad baz*meg, most mondjad!” Ezt követően egy nő azt mondja: „Büdös cigány”, Laci ezen kiakadt és még dühösebb lett.

Megszólalt Laci

Gáspár Laci a történtekkel kapcsolatban az Instagram-oldalán korlátozott ideig elérhető Instagram-sztoriban szólalt meg, ezt mondta: „Köszönöm szépen annak, aki felrakott egy szóváltást rögzítő videót egy közösségi oldalra, legyen ettől boldog. Az a helyzet, hogy most láthattátok, milyen vagyok, amikor a származásom miatt belém kötnek, bántanak, és a feleségemet is a szájukra veszik. Sajnálom, hogy egy szórakozóhelyen ilyen megtörténhet egy kellemes estén, amikor szórakozni, kikapcsolódni szeretnénk. Én nem akartam senkit megbántani, de van olyan szituáció, amikor ki kell állnom magamért, magunkért. Béke és szeretet!” – mondta Laci. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Gáspár Bea szülinapján is balhézott

Gáspár Laci legelső botránya 2006 nyarán volt, akkor Gáspár Bea születésnapi buliján került összetűzésbe egy társassággal. Gáspár Győző nejének 32. születésnapjára közel száz családtag, munkatárs és üzleti partner volt hivatalos a salgótarjáni megyeházára. Győzike elmondása szerint eleinte minden békésen zajlott az eseményen, később azonban a vendégek közül néhányan összevitatkoztak, majd az épület előtt balhéztak. Ezután elmondta, hogy a biztonsági kamerák által rögzített felvételeken látszik, ahogyan Gáspár Laci verekszik.

Meg akarták verni

„Fenyegetőztek, meg akartak verni. A barátaimnak köszönhetem, hogy megmenekültem, ha ők nincsenek ott, biztos, hogy elkapnak” – mondta nem sokkal a verekedés után Laci, aki a gyűlölködő rokonságra kente, hogy tettlegesség is volt Gáspár Győző feleségének ünnepén.

Itt a füredi balhéról készült videó

Kiemelt kép: Részlet a fenti videóból