Gáspár Laci Balatonfüreden összebalhézott az egyik bár alkalmazottjával, dulakodás, kiabálás kezdődött. Valaki felvette az esetet videóra és feltette a netre, így az egész ország láthatta a nem túl kulturált hangnemet. Gáspár Laci szerint őt sértegették, mások szerint ő viselkedett színvonalon alul. Most megszólalt Tasnádi Péter, a magyar alvilág egykor rettegett keresztapja, aki köntörfalazás nélkül elmondta a véleményét Laciról. Szerinte az RTL sztárja egy suttyó.

Döbbenetes hangnem

Ahogy azt az első között megírtuk óriási balhé volt az egyik szórakozóhely bejáratánál Balatonfüreden. Gáspár Laci, az RTL Klub sztárja üvöltözött és baz*megolt a helyszínen, némi cigányozásra is sor került. A videót a cikkünk alján nézheted meg. Mivel a videóból nem derül ki, hogy mi okozta a balhét többen is megkérdezték Lacit. Először azt mondta, hogy megsértették és a videón az látszik, amikor kiáll magáért és a családjáért. A Balázsék című rádióműsorban hosszabban beszélt a történtekről. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Zárni készült a szórakozóhely

Gáspár Laci elmondta, a múlt szombati konfliktus kiváltó oka az volt, hogy nem vette észre, hogy a szórakozóhely zárni készül, a személyzet pedig meglehetősen illetlen módon tudatta ezt vele. „Ültünk a pultnál, nagyon jól éreztük magunkat, és nem vettem észre, hogy már négy óra van, vagy fél öt, nem tudom pontosan, mikor zár az a hely. Nekünk nem lett szólva, hogy mikor zárnak, nem tudtuk, nem néztünk körül. Sötét van bent, nem látszódott, hogy hajnalodik.” – mesélte Laci, majd így folytatta:

Takarodjatok innét

„Az egyik pillanatról a másikra, ahogy kértük ki az italokat, a pultos srác olyat szólt, hogy nem akartam elhinni. Valami olyasmit, hogy takarodjatok innen most már, nagyon durván” – mesélte Laci, hozzátéve: nem hagyta magát, számon kérte a pultost, amiből akkora vita kerekedett, hogy dulakodni kezdtek, sőt, a feleségét is meglökték.

Elborult az agya

„Akkor aztán tényleg elborult az agyam: mondtam, hogy ‘akkor dobjál ki, fogjál meg és verjél meg!’ És mondta, hogy meg fog verni” – fogalmazott. Végül kint, a szórakozóhely előtt folytatták tovább a vitát. Itt készült a videó is, amelyről elmondta, hogy nem indított élő videót, csupán azért vette elő a telefont, hogy védekezzen. Azonban felvételt készített az esetről, amelyet az ügyvédjével is megosztott.

Vállalhatatlanul primitív

A videót látta Tasnádi Péter a magyar alvilág egykor rettegett keresztapja, aki hosszú éveket töltött börtönben. Köntörfalazás nélkül elmondta a véleményét a celebről és a viselkedéséről. Így fogalmazott: „Mint egy vattacukor, vagy mint egy guminő, élőben közvetítette az egészet. Nem is értem, hogy lehet ilyen vállalhatatlanul primitív” – mondta Tasnádi Gáspár Laciról.

Bunkó volt vele

A Keresztapa nem titkolja, hogy nem szimpatikus neki Gáspár Laci és az X-Faktor. Szerinte a műsorban válogatás nélkül sértegetik a jelentkezőket. Tasnádi azt is elmondta, hogy egyszer felhívta Gáspár Lacit telefonon, hogy meghívja egy barátjának a partijába, de Laci bunkó volt vele a telefonban.

Celebeskedik

„Azt hiszi ez a pali, mert most 10 éve celebeskedik, hogy egy nagy sztár, hogy megközelíthetetlen.” – mondta Tasnádi, majd felsorolja, hogy szerinte mekkora különbség van művészetben és kultúrában Bródy János, Szörényi Levente, Koncz Zsuzsa, vagy éppen Kovács Kati fémjelezte nagy sztárok és Gáspár László között.

Sajnálja, hogy nem üthették meg

Tasnádi Péter sajnálkozik, hogy ma már egy biztonsági őr nem teheti meg azt, amit egykor, a kilencvenes évek elején, az ő idejében. „Akkor a biztonsági őrök jól belevertek az ilyen vendégek fejébe” – mondja Tasnádi.

Kérjen bocsánatot

„Gáspár cica Laci, én azt gondolom, hogy kérjél bocsánatot ezektől az emberektől és kérj bocsánatot azoktól is, akik szeretik a te hangodat. Nem tudom, hogy mit szeretnek rajtad, mert nem vagy te olyan nagy szám.” – mondja Tasnádi, majd hozzáteszi: nem a származása miatt nem kedveli Lacit, hanem azért nem, mert szerinte egy suttyó. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

A Gáspár Laciról készült videót ide kattintva nézheted meg, ez pedig Tasnádi Péter videója

Kiemelt kép: Tasnádi Péter és Gáspár Laci – BPK-montázs