A Siófoki Állatvédő Alapítvány is csatlakozott az interneten igencsak népszerű Jerusalema táncos kihíváshoz. A segítők a siófoki kutyamenhelyen perdültek táncra, és a szórakozásba bevonták a négylábúakat is.

Bevállalták a kihívást

A Siófoki Állatvédő Alapítvány a Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, amihez mellékeltek egy videót is, amelyben az állatvédők a kutyusaikkal együtt vettek részt a Jerusalema kihívásban. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Siófokon mulattak

Küldik a szeretetet

Bejegyzésükben azt írják, hogy a koronavírus-járvány már több mint egy éve teszi próbára az embereket, és bár mindenki fáradt és csalódott, nem veszítik el a kedvüket, mert a menhelyen folyamatosan dolgozni kell. „Mindig minden esetben fel a fejjel, bármekkorát esünk is” – írják.

Nincsenek rendezvények

A Facebook-posztban arról is írnak a balatoni régió legnagyobb menhelyén dolgozó állatvédők, hogy mivel a járvány miatt nincsenek rendezvények, ezért adománygyűjtő programok sincsenek, pedig a menhelyi kutyákból nem lett kevesebb. Kérik, hogy ebben a rendkívüli helyzetben se feledkezzenek meg róluk, főleg amikor az adó 1% -ról kell dönteni.

Folyamatosan dolgoznak

A siófoki állatvédők tudják, hogy most nem találkozhatnak a segítőikkel, de arról biztosítottak mindenkit, hogy ők folyamatosan dolgoznak, és teszik a dolgukat. Habár tényleg nehéz helyzetben van a járvány miatt az alapítvány, az állatvédők mégis csupa szívből készítették el a táncos videójukat.

Szívvel-lélekkel táncoltak

A Jerusalema táncos kihíváshoz azért is csatlakozott a siófoki alapítvány, mert ezzel a videójukkal szeretnék küldeni mindenkinek a szeretet összetartó erejét. A táncos videóról azt írták, hogy a szívük minden öröme és bizodalma benne van, de ez tisztán látszik is a felvételen.

Küldik a szeretetet

„A szeretet az, ami összetartja a mi kis világunkat itt kint a menhelyen. A szeretet az, ami tarka festékkel rajzolja a kitartást a lelkünkbe, színes krétával, sokszor kacifántos, görbe betűvel firkálja a motivációnkat, a hitünket az égre, hogy mindig tudjuk csakis felfele nézhetünk” – írták a bejegyzésükben.

„Rég nem láttuk egymást”

A bejegyzésüket azzal zárták a balatoni állatvédők, hogy tudják, rég nem találkozhattak más állatbarátokkal, de ezért is küldik a táncukat, hogy megerősítsék, ők egy családba tartoznak. „Reméljük, nemsokára találkozunk! Addig is ne feledjétek, a szeretet ereje az, ami összetart minket bárhol is legyünk” – írták. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így táncoltak a siófoki állatvédők

Kiemelt kép: Részlet a videóból