Háza előtt érte a halál a népszerű színészt szerda reggel. Geréd Gyárfás, az Argo és a Doktor Balaton szereplőjének halálát szívroham okozta. Gyafit a magyar filmvilág gyászolja.

Meghalt az Argo szereplője

Tragikus hirtelenséggel, 69 éves korában szerdán elhunyt Geréd Gyárfás, küzdősport oktató, testépítő, testőr, szelíd motoros, erőemelő, az Argo és a Doktor Balaton című sorozat szereplője. Árpa Attila megrendülten búcsúzott az egykori jóbaráttól.A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva, a címlapunkon bármikor eléred.

Imádták a filmesek

Gyafi, ahogy a barátai ismerték, évtizedek óta népszerű figurája volt a budapesti éjszakai életnek, a koncertközönségeknek és a filmeseknek is, különleges megjelenése több felkeltette  a filmrendezők érdeklődését.

Több filmben is játszott

Nagyobb szerepet az Argo című filmben, illetve a TV2 Doktor Balaton című sorozatában kapott, utóbbiban ő játszotta Liba szerepét, Kispákai testőreként.  A múlt héten még erőemelő versenyen vett részt és aranyérmet szerzett a szerdán tragikus hirtelenséggel elhunyt Geréd Gyárfás.

Rendszeresen edzett

A tragédiával kapcsolatban egyre több olyan információ lát napvilágot, amelyek szerint Geréd Gyárfás remek egészségnek örvendett, rendszeresen járt orvosi vizsgálatra és az orvosok engedélyével edzett. 

69 évesen is versenyzett

Az intenzitásból nem engedett, szívesen versenyzett még 69 évesen is, legutóbb egy powerlifting, vagyis erőemelő bajnokságon szerzett aranyérmet. Büszke volt az erejére, és soha, egy percig sem érezte fáradtnak magát – írja a Bors.

A háza előtt hunyt el

Szerda reggel szokásosan indult a napja. Kihúzta a kukát a háza elé. Itt érte halál, a szíve az egyik pillanatról a másikra leállt. A mentősök sokáig küzdöttek az életéért, nem tudták megmenteni. Geréd Gyárfás fia 2007-ben hasonlóan tragikusan, mindössze 27 éves korában hunyt el.

Gyászolnak a testépítők

„Egészen elképesztő módon, de sajnos valahogy, ismét úgy hozta az élet, hogy tragikus híreket vagyunk kénytelenek itt közzétenni… tegnapi napon, egy régi motoros Versenyzőnk, aki nem egész egy éve még világbajnokságot nyert Miskolcon, elhunyt. Jelenlegi információnk szerint, szívinfarktus okozta a halálát. Így ment el közölünk, 69. életévében, Geréd Gyárfás ‘Gyafi’, aki hosszú-hosszú éveken keresztül volt egyesületünk versenyzője, valamint Vili Papa pajtása és tisztelője is egyben. Isten Veled, jó Útat Gyafi”– írta Facebook oldalán Gruber’s Gym edzőterem.

Ezzel a fotóval búcsúznak a testépítők

Forrás: Facebook/Gruber’s Gym edzőterem

Halálra gázolták az Argo szereplőjét

2018 február 2-án, a budakeszi városháza előtti zebrán gázolták el az Argo c. filmek legendás Tysonját, azaz Kiss Józsefet. Ő gerinc- és koponyatörést szenvedett, majd nem sokkal a kórházba szállítást köve­tően életét vesztette. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva, a címlapunkon bármikor eléred.

Kiemelt kép: Geréd Gyárfás – Forrás: Facebook/Árpa Attila