Egy személyautó és egy dobozos kisteherautó ütközött össze frontálisan, a 73-as számú főút 10-es kilométerszelvényben, Veszprém térségében, vasárnap délelőtt.

Áttért a szembesávba

A Delta hírek információi szerint a szürke autó sofőrje egy 30 év körüli nő, eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti sávba, keresztbe fordult, ekkor a Veszprém felé közlekedő kisteherautó az oldalába csapódott. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Kiszakadt a motor

Az ütközés olyan erejű volt, hogy szinte mindkét jármű az ütközés helyén maradt. A szürke kocsi jobb oldala hatvan centiméterre, a váltóig benyomódott, a kisteherautó motorja pedig kiszakadt.

Totálkáros lett a Skoda

Fotó: Delta hírek

Meghalt az utas

A veszprémi hivatásos tűzoltók több beszorult embert feszítővágók segítségével szabadítottak ki – derült ki a Katasztrófavédelem közleményéből. A szürke autó utasa, egy férfi, olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Két testvér volt az autóban

A sofőrt a mentők újraélesztették, őt életveszélyes állapotban mentőhelikopter szállította kórházba. A Deltahírek információi szerint a kocsiban egy testvérpár ült.

Kiszakadt a motor

Forrás: Delta hírek

Végénézte a tragédiát

A kisteherautót vezető férfi súlyosan megsérült. Úgy tudjuk a külföldi állampolgárságú sofőr felesége mögötte haladt kocsival, az egész tragédiát végignézte. A baleset pontos körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.

Megcsúszott az autó

A helyi lap, a Veol azt írja, hogy az elsődleges információnk szerint a személyautó egy kanyarban megcsúszott, és nekiütközött a szemből érkező kisteherautónak. Az érintett útszakaszon teljes útzár van érvényben, Felsőörs felé elterelik a forgalmat, lassú haladásra és torlódásra kell számítani.

Levágták a Skoda ajtajait

Forrás: Delta hírek

Budapesten is történt baleset

Ahogy a Kékvillogó.hu hírportál beszámolt róla, vérszállító és egy személyautó ütközött a Fiumei úton, a figyelmetlen autós kidöntötte a villanyoszlopot, a vérszállító vezetőjét kórházba szállították. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Deltahírek