Egy egész város gyászolja azt a fiatal motorost, aki tragikus körülmények között vesztette életét karácsonykor. A zalaegerszegi 23 éves fiatal aktív sportoló volt, családja és barátai megdöbbenve értesültek haláláról. Szülei egyetlen fiukat veszítették el.

Baleset Zalaegerszegen

December 25-én, egy 81 éves zalaegerszegi férfi Opeljével a belső elkerülő útról, elsőbbségadás nélkül kanyarodott ki balra, a Hock János útra, és autója elejével érintőlegesen nekiütközött a város felől, a Körmendi út irányába tartó motornak, amely viszont nekicsapódott egy arra haladó Mercedesnek – írja a Kékvillogó.hu .

Meghalt a 23 éves fiú

A motort egy 23 éves férfi vezette. több métert csúszott, és bár a segítség azonnal kiérkezett, olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrségi helyszínelés hosszú órákig tartott. 

Helyszíni felvétel a baleset után

Forrás: police.hu

Óvatosan motorozott

A fiatal motoros, G. Félix halála mélyen megrázta a helybelieket. Ismerősei határozottan állítják, hogy a vétlen férfi mindig óvatosan és elővigyázatosan hajtotta motorját. Meggyőződésük: most sem vezetett túl gyorsan vagy ész nélkül. „Biztos, hogy nem ment gyorsan, ismertem, ésszel motorozott mindig” – írta az áldozat egyik ismerőse a Facebookon.

Búcsúzik a barát

„A helyszíni jelek alapján is látható, hogy valószínűleg nem gyorsan ment, hanem az elsőbbséget nem adták meg neki. Nyugodj békében, Félix” – búcsúzott szomorúan barátja.

Félixet egész Zalaegerszeg gyászolja

Forrás: Facebook/Polgári Lövész Egylet

Aktívan sportolt  

A fiatal férfit mindenki kedvelte, aktívan sportolt, a helyi lövészklub tagja volt. Sportegyesülete is megrendülten búcsúzott a közkedvelt fiataltól. 

Búcsúzik a sportklub

„Megrendülten kaptuk a hírt, hogy sporttársunk, G. Félix tragikus közúti balesetben elhunyt. A lövészsport egy ifjú tehetséges sportolót gyászol. Együttérzésünket fejezzük ki a családnak!– írta ki oldalára a Polgári Lövész Egylet.

Összetört az édesanya

A fiatal férfi gyászoló édesanyjának szíve összetört, egyetlen gyermekét vesztette el. „Félix volt a mindenünk, az egyetlen gyermekem” – írta a gyászoló asszony, aki megköszönte a sportklubnak és az ismerősöknek az együttérző szavakat.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: police.hu