Itt a Balatonkörnyeke.hu-n is beszámoltunk arról a szörnyű autóbalesetről, melynek során egy 21 éves, fiatal anyuka sérült meg súlyosan. Ketti súlyos koponya- és agysérülést szenvedett, eltört a kulcscsontja, egy bordája, valamint az egyik karja és a lába is, sokáig gépek tartották életben, most azonban felébredt a kómából.

Fának csapódtak

A Kékvillogó.hu írt róla, hogy a lány és udvarlója nagyon durva balesetet szenvedett: autójuk fának csapódott a Berhidát és Pétfürdőt összekötő úton, még szeptemberben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt az udvarló

Az ütközés erejétől a kocsi kettészakadt, a sofőrt és utasát mentőhelikopter szállította kórházba. Az autót vezető férfi életéért órákon át küzdöttek az orvosok, de végül belehalt sérüléseibe. 

Életmentő műtét, kóma  

A 21 éves édesanya nagyon súlyos koponya- és agysérülést szenvedett, eltört a kulcscsontja, egy bordája, valamint az egyik karja és a lába is. Azóta túl van egy életmentő műtéten, mert leállt a veséje, egy darabig kómában volt. 

Kettészakadt az autó

Forrás: deltahirek.hu

Csoda, hogy az egyikük túlélte

Forrás: deltahirek.hu

Nem ismeri fel a kislányát

Bár Ketti felébredt a kómából, a család mégsem nyugodthat meg teljesen, ugyanis a fiatal anyukának alig vannak emlékei, még a kislányát sem ismeri fel, számolt be róla a Bors.

Nem beszámítható

Ketti édesapja mondta el, hogy a lánya a székesfehérvári kórházban tért magához, az orvosok hívták őket a jó hírrel, azonban a lány továbbra sincs jó állapotban. „Ahogy tudtunk, feleségemmel rohantunk is hozzá. A kórterembe lépve lányom ránk nézett, látszott, hogy ismerősek vagyunk neki, de nem tudta, kik vagyunk. Emlékezetkiesése van, és az orvosok szerint mentálisan nem beszámítható, és lehet, hogy sosem lesz az.” – mondta el sírva a portálnak az édesapa.

Anyagilag is padlón

„Titokban abban bíztunk, hogy Szkárli látványa kizökkenti ebből az állapotból és újra a régi lesz minden. De nem ismerte meg, a kicsi meg meg is ijedt tőle, ez az egész egy rémálom! Ráadásul anyagilag teljesen tönkrementünk a baleset óta, nem tudtam rendesen dolgozni, hogy minden nap be tudjak menni Kettikémhez. A feleségemet is elküldték, annyit hiányzott a kórházba járás miatt. Itt Sárkeresztúron vannak jó emberek, amikor a házuk körül kell valamit csinálni, szólnak, kifizetik. De egyszerűen nem bírjuk már, de persze mindent megteszünk. Szeretnénk egy szép karácsonyt varázsolni az unokánknak, ne érezze annyira édesanyja hiányát, de lehet, hogy fenyőfára se telik.” – árult el az édesapa. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Így lehet segíteni

Aki szeretne anyagilag segíteni a családon, itt teheti meg: 

Név: Nikolics László

Erste Bank bankszámlaszám: 11600006-00000000-94989634

Lakcím : 8125, Sárkeresztúr, Szent István út 29.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: deltahirek.hu