Ördög Nóra a tévés szereplései közt a balatoni kisboltjával és annak költöztetésével van elfoglalva, hiszen vészesen közeledik a nyári szezon. Nánásiék addig is egy büfékocsiban fogadják vendégeiket.

Nem üzemelhet tovább a régi kisbolt

Csupán néhány napja derült ki, hogy Ördög Nóra lesz a műsorvezetője a Totem című műsornak a TV2-őn, a hétvégén máris egy újabb kihívásba ütközött a híresség. A legfrissebb fejlemények szerint ugyanis Nánásiék régi kisboltja nem üzemelhet tovább, így a műsorvezető családjának költöznie kellett – írja a Bors.

Balatonakarattyán nyitották meg a kisboltot

Máshogy alakult

A korábbi hírek szerint Nóráék még májusban nyitottak volna újra egy bisztróban, azonban a terveik végül máshogy alakultak. A teljes üzletük még költözés alatt áll, de egy büfékocsiban már várják a vendégeket. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Food truckot nyitottak

Ugyan teljes formájában még nem áll készen Ördög Nóráék új, balatonakarattyai kisboltja, mivel a költöztetés még nem fejeződött be, de egy büféskocsiban már kinyithattak. „Bár a költözködés még nem fejeződött be, a hétvégétől már food truck formájában várunk mindenkit” – mesélte a lapnak Ördög Nóra.

Szükségmegoldás volt

„Ez átmeneti megoldás, ami azért jött létre, mert bár még nyitva van a régi kisbolt, nem szeretnénk, ha nagy tömeg menne oda, így alternatív megoldás mellett döntöttünk. Jobb a békesség, nem szeretnénk, ha a környéket megint elárasztanák az autók” – magyarázta a műsorvezető.

Bízik a gyors újrakezdésben

Nóra nagyon reméli, hogy heteken belül kinyithat az új boltjuk, bár addigra még rengeteg feladat vár a műsorvezetőre, hiszen hamarosan indul a Totem.  „Jó lenne júniusban megnyitni a boltot, és nem csak egy food truckkal várni az érdeklődőket, de nem szeretnék naiv lenni, még sok munka vár ránk. Ez az időszak most talán a legkeményebb. Nem ez a május lesz, amikor kisimulnak a ráncaink” – mondta Nóra.

Nyáron nyithatnak

A Nánási család tervei szerint a nyár legelején kinyitna az új hely, ahová autóval is sokkal könnyebben lehet odajutni. A leendő bisztrónál mindenkit szívesen várnak egy italra, amelyet még a bolt előtti teraszon is kényelmesen el lehet fogyasztani.

Kapcsolódó

Muszáj volt költözniük

Ördög Nóráék kisboltjának a kálváriája már hosszú ideje zajlik. A műsorvezető februárban jelentette be, hogy elköltöztetik a „Nekem a Balaton” nevű üzletüket. A kisbolt közel egy évig működött, azonban a helyiek nem bírták a felkapott hellyel járó folyamatos zajt és tömeget, ezért egy közös megállapodással végül Nóráék belementek, hogy Akarattyán arrébb költöztetik a kisboltjukat. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Ördög Nóra és Nánási Pál – Forrás: YouTube/Nánásiék