Május 15-én nyit Keszthely felkapott kutyabarát közösségi tere, a Kutyás Park és Piknikkert. A mintegy félhektáros, vízparttal rendelkező területen a Park kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít a pihenni vágyóknak és minden állattartónak, kutyabarátnak.

Kutyákkal az igazi

Aki volt már strandolni a kutyusával, az tudhatja, milyen jó szórakozás a négylábúval együtt élvezni a pihenést és a játszadozást. A keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert ideális helyet biztosít a kutyák megmozgatására és tréningezésére is, miközben a gazdik élvezhetik a víz és a parkban nyújtózkodó fák közelségét – írja a Hírbalaton.

Keszthelyen nyit a kutyás park

Több mint tízezer látogató

A keszthelyi kutyás park a tavalyi szezonban több mint 10 ezer látogató vonzott, és ezzel a környék meghatározó kutyás attrakciójává is vált. A jó adottságokkal rendelkező közösségi tér az üzemeltető közleménye szerint május 15-én, szombaton nyit majd ki. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Voltak fejlesztések

Nem volt pihenés a parkban a zárás ideje alatt sem, ugyanis a nyitásra újabb fejlesztésekkel készültek a hely tulajdonosai. Az idei szezonra kutyás pihenősarokkal, napágyakkal és napernyőkkel bővítették a szolgáltatásaikat, de a vendéglátóhelyen a kínálatot is megújították.

Bíznak a sikeres szezonban

„Bízunk benne, hogy idén is legalább annyi kutyabarátot köszönthetünk a Parkban, mint tavaly. Továbbra is célunk, hogy a hazai kutyás turizmus kiemelkedő helyszíneként minőségi szolgáltatásokat biztosítsunk vendégeink számára, és emellett a felelős kutyatartást is népszerűsítsük. Ugyan a járványhelyzet még nem múlt el, de – az előírt szabályok betartása mellett – tervezünk ismét különféle aktivitásokat, rendezvényeket is a nyár folyamán” – mondta Sziládi-Kovács Tibor, a Keszthelyi Kutyás Park üzemeltetője.

Lesz belépő is

A kutyás parkban az idei évben bevezetik a belépődíjat is: emberek esetén 300 forintot, míg négylábúak esetén 200 forintot kell fizetni a belépésért.

Jelképes összegről van szó

A Park vezetője elmondta: „2020-ban, a nyitás évében is terveztük már a belépődíjat, de akkor a járványhelyzet sújtotta turisztikai szektor támogatása érdekében ezt elhalasztottuk, azonban a park minőségi fenntartásához, üzemeltetéséhez szükséges ezt a jelképes belépődíjat bevezetnünk.”

Egész nap lehet menni

A Park a nyári nyitvatartás szerint reggel 9-től este 7-ig lesz nyitva, de rossz időjárás esetén a hely zárva tart. Az üzemeltetők arra is külön felhívták a figyelmet, hogy a járványügyi szabályokat és óvintézkedéseket mindenkinek be kell tartania, de természetesen ehhez ők is asszisztálnak: kézfertőtlenítőket helyeznek ki és a mosdókat is többször fogják takarítani egy nap. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagyon várják már a nyitást

Kiemelt kép: Keszthelyi kutyás park – Forrás: Facebook/Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert