A siófoki rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 61 éves nő eltűnésének az ügyében. Az eljárás adatai szerint a nő egy Kaposvár felé tartó autóbuszra szállt fel, de azóta senki nem tud róla semmit.

Eltűnt

A rendőrség szerint a siófoki járőrök eljárást folytatnak egy helyi lakos eltűnése miatt. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tegnap tűnt el

A siófoki nő eltűnésével kapcsolatban az egyik hozzátartozója tett bejelentést a rendőrkapitányságon. Elmondta, hogy Sárközi Tiborné június 1-jén 11 óra 15 perc és 13 óra 15 perc között ment el az otthonából, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Személyleírása

A 61 éves nő az eltűnésekor fekete cipőt, fekete szövetnadrágot, piros blúzt és hosszú ujjú, piros blézert viselt. 162 centiméter magas, molett testalkatú, rövid hajú, barna szemű, fogazata teljesen hiányos, írja a rendőrség.

Buszra szállhatott fel

A rendőrség szerint a nő az eltűnésekor egy Kaposvár felé tartó buszra szállhatott fel. Ugyanakkor a nő felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre, ezért a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Siófokról tűnt el a nő

Segítse a rendőrök munkáját!

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Siófoki Rendőrkapitányságon a Siófok, Sió utca 12-20. szám alatt, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 (2553-as mellék) telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a 06 80/ 555-111 Telefontanú zöld számon, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Korábban egy német kisfiú tűnt el Somogyban

Mint korábban megírtuk, május elején egy német kisfiú tűnt el Somogy megyében. A marcali rendőrök egy 12 éves német fiú miatt rendeltek el körözést, hogy mielőbb megtalálják a kéthelyi lakost.

Iskolából szökött meg

A kisfiú eltűnését egy gyermekvédelmi intézet képviselője jelentette a rendőrségen, és elmondta, hogy a 12 éves Dunker Marccain május 3-án, reggel szökött meg a kéthelyi iskolából, és azóta nem adott életjelet magáról. A fiú az eltűnésekor fekete nadrágot, pulóvert és sportcipőt viselt.

Erős akcentusa van

A rendőrség szerint a fiú kb. 175 cm magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú, barna szemű, és a magyar nyelvet erős akcentussal beszéli. A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt személyek tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen vagy tegyen bejelentést a 06 80/ 555-111 Telefontanú zöld számon, illetve a 112-es központi segélyhívó számon. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Sárközi Tiborné – Forrás: Police.hu