Közel 35 évvel ezelőtt történt a döbbenetes tragédia Fonyódon, amikor is a magyar szépségkirálynő, Molnár Csilla véget vetett az életének a gyönyörű, medencés villában. A helyiek mind ismerik a főút melletti, strand közelében álló ház történetét, de most a tulajdonos mégis megpróbálkozott az ingatlan eladásával.

Eladó a Molnár-villa

35 évvel ezelőtt az egész országot elkápráztatta Molnár Csilla a szépségével, ő volt ugyanis 1985-ben Magyarország első megválasztott szépségkirálynője. A szerencsétlen sorsú lány volt fonyódi házát, ahol öngyilkosságot követett el alig tizenhét évesen, most a tulajdonosa eladásra kínálja, és még csak nem is titkolja a ház sötét titkát – írja a Blikk.

Fonyódon élt a szépségkirálynő

Egykor a boldogság szigete volt

A fonyódi ház jelenlegi tulajdonosa szerint 1986-ban, a végzetes napon Csilla a saját szobájában vette be édesapja gyógyszereit. „Egészen addig ez a villa, illetve a földszinten működő vendéglő a boldogság szigete volt” – mondta a lapnak Parrag Sándor, a Molnár-villa tulajdonosa. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sokan jártak arra

A ’80-as években a környék egyik legfelkapottabb helye volt a Balaton partján lévő Muskátli vendéglő. Híres-neves művészek látogatták a helyet, a tulajdonos Molnár István és családja pedig az emeleten élt.

Megszabadultak a háztól

Sándor 12 évvel ezelőtt vásárolta meg az üresen álló ingatlant. Csilla szülei ugyanis a modell halálát követően azonnal túladtak a villán, aminek azóta akadt bérlője, de az épület lepusztult, és még a közműveket is kikötötték.

Eladó a fonyódi villa

„Én a családommal a Mátrában élek, de gyakorta jövünk le pihenni ebbe a nyaralóba. Felújítottuk, hatszobás panziónak alakítottuk át, a vendéglőnek már nyomát sem lehet látni, mi csak az alsó szintet használjuk. Most jött el az ideje, hogy idős korunkra megváljunk tőle, meghirdettük a házat” – magyarázta a tulajdonos.

Engedett az árból

Parrag Sándor elmondta, hogy az eladást annyira komolyan gondolja, hogy még engedett is az árból, így a korábbi 99 millió forintos árat levitte 89 millióra. A tulajdonos arról is beszélt, hogy ugyan egy ingatlanközvetítő az ellenkezőjét tanácsolta neki, de ő senki előtt nem titkolja a ház sötét titkát. Többen is érdeklődtek, de még mindig üres Molnár Csilla volt otthona.

A helyiek mind tudják

A szépségkirálynő tragikus történetét mindenki ismeri a környéken, Sándor is a vásárláskor az egyik szomszédtól tudta meg, hogy mi történt a fonyódi villában. „Csilla szülei soha nem tudták feldolgozni szeretett lányuk halálát. Röviddel később elváltak, fiuk is rossz útra tévedt, börtönbe került. Az édesapáról csak annyit tudtunk, hogy élete utolsó éveiben a Mátrába költözött, két éve érte a halál” – mondta a tulajdonos.

Szépségkirálynő volt

A Fonyódon élő Molnár Csilla 1985-ben nyerte meg a Miss Hungary szépségversenyt. A középiskolás lány a hazai megmérettetés után a Miss Európán is indult, és harmadik lett. Tanulmányait magántanulóként folytatta, de életét megnehezítették a folyamatos pletykák és konfliktusok, problémái végül eluralkodtak rajta. 1986. július 10-én a szülei fonyódi házában rövid búcsúlevelet írt, majd nagy adag gyógyszert vett be, és a kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni, a modell 17 éves korában meghalt. A tragédia miatt az 1986-os szépségversenyt a középdöntőnél leállították, és 1989-ig nem rendeztek Magyarországon hasonló versenyeket. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Molnár Csilla / Forrás: YouTube